Craft Endurance 2 Dames

Gratis verzending
  • De Craft Endurance 2 is de schoen die je nodig hebt als je op zoek bent naar een neutrale allround hardloopschoen. Naast een uitstekende schoen voor dagelijkse runs, is de Endurance ook een fantastische trainingsschoen voor tempo- en intervalsessies. Ga voor een compleet nieuwe hardloopervaring met deze allround hardloopschoen!

    Tussenzool

    Px Foam™ is een ultralicht en duurzaam foam op de middenzool met een uitstekende terugvering, en zorgt voor een superzacht draagcomfort en gevoel op verschillende ondergronden. Dit foam is geproduceerd met een milieuvriendelijke technologie, waaronder een niet-toxisch proces waarbij geen chemicaliën aan de grondstoffen worden toegevoegd. Bovendien zijn de elementen volledig geïntegreerd onder hoge temperaturen en druk, waardoor de eigenschappen van het foam worden vergroot om betere prestaties te bieden. Het resultaat is een hoogwaardig duurzaam foam die jou naar nieuwe topprestaties kan helpen.

    Bovenwerk

    Het bovenwerk van mesh is niet alleen zeer ademend, maar zorgt ook voor een comfortabele hardloopervaring. De schoen heeft de zogenoemde Craft Regular Fit. Dit betekent dat de schoen nauwsluitend is in de hiel en middenvoet met uitstekende lock-in mogelijkheden en extra ruimte in de voorvoet voor superieur comfort en prestaties.

    Slijtzool

    De schoen heeft een rubberen slijtzool en biedt hiermee goede grip en tractie tijdens het hardlopen. De Craft Endurance 2, de allrounder waar je elke run op kan rekenen!
  • Artikelnummer:1914833-484533
    Merk:Craft
    Kleur:Rood
    Artikelgroep:Allround loopschoenen
    Schoentype:Neutraal
    Offset:6 mm
    Gewicht:ca. 213 gram
    Geslacht:Dames
Vind de juiste loopschoenen chevron-right
Click here to visit our Shoe Advisor