ASICS Metaspeed Sky+ Unisex

Vanaf € 249,95
Gratis verzending
 • ASICS Metaspeed Sky+ Unisex
 • ASICS Metaspeed Sky+ Unisex
 • ASICS Metaspeed Sky+ Unisex
De ASICS Metaspeed Sky + zijn wedstrijdschoenen voor de neutrale loper. De Metaspeed Sky+ is ontworpen voor de “stride hardloper”. Dit ... Lees meer
Selecteer jouw maat
 • Gratis verzending vanaf € 50,-
 • Gratis ruilen voor andere maat of ander product
 • Al 23 000+ klanten beoordelen ons met een 9
Artikelnummer
1013A115-301
Merk
ASICS
Kleur
Multi
Artikelgroep
Wedstrijdschoenen
Schoentype
Neutraal
Voorvoethoogte
34 mm
Hielhoogte
39 mm
Offset
5 mm
Gewicht
ca. 205 gram
Geslacht
Unisex
Mening van onze experts ?
Mate van pronatie
 1. Neutral
 2. Minimaal
 3. Gemiddeld
 4. Hevig
Ondersteuning
 1. Weinig
 2. Gemiddelde
 3. Veel
Demping
 1. Weinig
 2. Weinig / gemiddeld
 3. Gemiddeld
 4. Gemiddeld / veel
 5. Veel
Responsiviteit
 1. Weinig
 2. Weinig / gemiddeld
 3. Gemiddeld
 4. Gemiddeld / veel
 5. Veel

Het aanbod van loopschoenen is groot en elke schoen is anders. Hoe kom je te weten waarin het ene model van het andere verschilt? Om je een indruk te geven van de eigenschappen van een specifiek model loopschoenen, geeft All4running de expertmening weer.

Dit is hoe de loopexperts van All4running het model op een aantal algemene kenmerken beoordelen. Weet jij voor jezelf aan welke eigenschappen je nieuwe loopschoenen moeten voldoen? Bekijk dan hier of ze overeenkomen met jouw wensen.

Mate van pronatie
Pronatie is de natuurlijke afwikkeling van de voet, van de hak naar de teen. Wanneer iemand overproneert, zakt de enkel bij het afwikkelen iets naar binnen. Met de mate van pronatie geven we aan in hoeverre een model ondersteuning biedt voor overpronerende lopers. Als de gekleurde balk geheel rechts staat, geeft het model een behoorlijke correctie. Staat de balk geheel links, dan geeft het model geen correctie. In dat geval is het model minder geschikt voor overpronerende lopers, maar juist wel voor neutrale lopers.

Ondersteuning
De ondersteuning geeft aan in hoeverre een loopschoen je voeten ondersteunt. Deze eigenschap hangt samen met het lichaamsgewicht van de loper. Staat de gekleurde balk geheel links, dan geeft de schoen weinig ondersteuning waardoor de schoen geschikter is voor lichtere lopers. Staat de balk geheel rechts, dan geeft de schoen veel ondersteuning en is de schoen zeer geschikt voor zwaardere lopers.

Demping
De demping geeft aan in hoeverre de schoen de schokken opvangt die ontstaan bij de landing tijdens het lopen. Als de gekleurde balk geheel links staat, geeft de schoen weinig demping. Bij het dragen van loopschoenen die weinig demping geven, ervaar je veel grondcontact en reactiviteit. Staat de gekleurde balk geheel rechts, dan geeft de schoen veel demping. Bij het dragen van schoenen met veel demping ervaar je een zachter loopgevoel, maar minder grondcontact en ook overwegend minder reactiviteit.

Responsiviteit
De responsiviteit geeft aan hoe energiek een loopschoen aanvoelt. We noemen dit ook wel de mate van reactiviteit, oftewel hoeveel energie de schoen aan jou teruggeeft bij het afwikkelen. Als de gekleurde balk geheel links staat, dan is de schoen minder responsief. Staat de oranje balk geheel rechts, dan is de schoen zeer responsief. De energie die je in je pas stopt, krijg je in dat geval bijna direct terug van de schoen.

Omschrijving ASICS Metaspeed Sky+ Unisex

De ASICS Metaspeed Sky + zijn wedstrijdschoenen voor de neutrale loper. De Metaspeed Sky+ is ontworpen voor de “stride hardloper”. Dit zijn hardlopers die hun snelheid halen uit het verlengen van hun passen. Deze wedstrijdschoen is geschikt voor het verbreken van records op de 5km tot en met de marathon.

Wat zijn de updates ten opzichte van de voorganger? Ten eerste is de ligging van de carbonplaat aangepast. In de Metaspeed Sky+ ligt de carbonplaat wat hoger in de schoen voor een wat directer gevoel onder de voet. Daarnaast is de neus van deze wedstrijdschoen wat meer omhoog om een voorwaartse afzet te genereren. Tot slot heeft de Metaspeed Sky+ een nieuw “motion wrap” bovenwerk. Dit materiaal is lichter, zorgt voor meer ademend vermogen en is op verschillende punten extra verstevigd om zo perfect de voeten te omsluiten.

De tussenzool bestaat uit FLYTEFOAM Blast Turbo, een foam materiaal wat ten opzichte van FLYTEFOAM Blast maar liefst 30% veerkrachtiger is. Dit zorgt voor een zacht en bouncy gevoel bij het lopen van lange afstanden. De carbonplaat en dit foam geven jou een voortstuwende beweging.

De ASICSGRIP-slijtzool verbeterd de duurzaamheid en grip. Deze wedstrijdschoen geeft goede grip in natte en droge omstandigheden. Trek de Metaspeed Sky+ aan en verbreek al jouw persoonlijke records.

Kunnen we je ergens bij helpen?

Onze running experts staan voor je klaar!

Bel ons:078 - 48 05 17
Mail ons:[email protected]
Chat met ons:Open de chat

klantenservice

 • Vind jouw ideale loopschoen
 • Vind snel en eenvoudig aan de hand van enkele vragen de schoen die het beste bij jouw loopprofiel, ervaring en hardloopdoelen past.
 • Online Shoe Advisor
Onze klanten beoordelen ons met een 9.0 / 10

23913klanten hebben een review geschreven

Alternatief schoenadviessluit

Het model schoenen waar jij naar zoekt, heeft grote overeenkomsten met een ander model schoenen. Lopers als jij kunnen in veel gevallen goed uit de voeten op beide modellen.