ASICS GT-1000 12 GS Kinderen

Gratis verzending
 • In de ASICS GT-1000 GS vind je een comfortabele allround hardloopschoen die speciaal gemaakt is voor kinderen met antipronatie. GS staat voor Grade School, wat betekent dat deze schoenen geschikt zijn voor de leeftijdsgroep van de basisschool. Rennen, springen en spelen is allemaal mogelijk met deze veelzijdige schoen gemaakt voor energieke kindervoeten. Je zult dol zijn op deze allround kinderschoen voor al je buitenactiviteiten!

  Tussenzool

  Om je runs comfortabel te maken, heeft ASICS een EVA-tussenzool toegevoegd die veel demping en effectieve bescherming biedt tijdens het hardlopen. Complementerend aan het foam in de tussenzool heeft ASICS haar bekende GEL™-technolgie in de hak toegevoegd. Deze technologie zorgt ervoor dat iedere schok, van iedere stap wordt geabsorbeerd en maakt daarmee de haklanding comfortabeler. De LITETRUSS™-technologie van de schoen geeft je de steun die je nodig hebt. LITETRUSS™ is een correctieblokje aan de binnenzijde van de schoen dat ervoor zorgt dat je voet en enkel niet naar binnen kunnen zakken tijdens de afwikkeling.

  Bovenwerk

  Het Engineered Mesh bovenwerk biedt ondersteuning op strategische plekken rondom de middenvoet en heeft een hoog ademend vermogen in de voorvoet. Bij deze schoen is de onderkant van de hiel verstevigd terwijl de bovenkant flexibel, zacht en comfortabel is. Je hielbot zal hierdoor niet onder druk komen te staan.

  Slijtzool

  De schoen heeft een rubberen slijtzool en biedt hiermee goede grip en tractie tijdens het hardlopen. De ASICS GT-1000 12 GS gaat jou helpen om je doelen te bereiken!
 • Artikelnummer:1014A296-006
  Merk:ASICS
  Kleur:Zwart
  Artikelgroep:Allround loopschoenen
  Schoentype:Antipronatie
  Voorvoethoogte:11.5 mm
  Hielhoogte:19.8 mm
  Offset:8.3 mm
  Gewicht:ca. 218 gram
  Geslacht:Kinderen
Click here to visit our Shoe Advisor