ASICS Fuji Speed Heren

Gratis verzending
 • De ASICS Fuji Speed is een comfortabele, stevige én snelle wedstrijdschoen voor de neutrale loper, perfect voor langere afstanden op onverharde wegen. Het bovenwerk is gemaakt van lichtgewicht Nexkin-materiaal dat extra goed beschermt tegen stenen en wortels. Je ervaart minder druk aan de bovenkant van je voet dankzij de elastische veters die je voet toch stevig omsluiten.

  De FlyteFoam™ demping verbetert de duurzaamheid van de schoen en houdt de schoen licht. Het schuim zorgt ook voor een soepele overgang van hiel naar teen. De innovatieve GUIDESOLE™-technologie neemt een centrale rol in het model in. Deze constructie in de tussenzool stimuleert voorwaartse beweging, tegelijkertijd vermindert het de enkelrotatie. Dankzij de verminderde belasting van de ledematen van voetstoot tot teen-off, geeft deze technologie trailrunners meer potentieel om verder te rennen, omdat ze minder energie zullen gebruiken om dezelfde afstand af te leggen.

  Tot slot biedt het ASICSGRIP™-buitenzoolrubber geavanceerde grip op verschillende ondergronden. Verhoog je tempo op de trails met de ASICS Fuji Speed.

 • Artikelnummer:1011B330-002
  Merk:ASICS
  Kleur:Rood
  Artikelgroep:Wedstrijdschoenen
  Schoentype:Neutraal
  Voorvoethoogte:19 mm
  Hielhoogte:24 mm
  Offset:5 mm
  Gewicht:ca. 240 gram
  Geslacht:Heren
Vind de juiste loopschoenen chevron-right
Click here to visit our Shoe Advisor