adidas Ultraboost Light Unisex

Gratis verzending
 • Kies voor de adidas Ultraboost Light en ervaar de perfecte combinatie van comfort en prestaties tijdens het hardlopen met deze neutrale allround hardloopschoen. De Ultraboost Light is de perfecte schoen voor lange runs. Dit model is geschikt voor zowel beginnende als ervaren hardlopers. Ga voor een compleet nieuwe hardloopervaring met deze allround hardloopschoen!

  Dit product maakt deel uit van de Run for the Oceans-collectie van adidas en is gemaakt van garen gemaakt met Parley Ocean Plastic: gerecycled plastic afval dat is onderschept van afgelegen eilanden, stranden, kustgemeenschappen en kustlijnen dat vervuiling van onze oceanen voorkomt.

  Tussenzool

  De schoen heeft de beschikking over het Light BOOST-foam. Het foam staat bekend om haar lichte gewicht door het unieke molecuulontwerp. Dit ontwerp bestaat uit honderden BOOST-capsules die vol energie zitten en zorgen voor extra comfort en de ultieme demping. De capsules samen zorgen voor een boost bij iedere stap die je zet tijdens je run. Bijkomend voordeel is dat het foam zeer goed bestand is tegen temperatuurwisselingen. Wat voor weer het ook is, jij bent ready om te rennen mede door dit foam. Door gebruik te maken van het Linear Energy Push-systeem zijn de midden- en voorvoet iets stijver, zodat je minder energie per stap verbruikt en met meer kracht afzet.

  Bovenwerk

  90% van de materialen die worden gebruikt in het PRIMEKNIT+ bovenwerk van de Ultraboost Light zijn gerecycled. Het High Performance-bovenwerk omsluit de voeten comfortabel zonder ze te beperken. Doordat het bovenwerk naadloos is, biedt het veel instapcomfort en draaggemak.

  Slijtzool

  In de voorvoet is Continental™ Better Rubber gebruikt voor extra grip, ook bij natte omstandigheden. Better Rubber is een innovatief, duurzaam type rubber dat voor 70% bestaat uit natuurlijk rubber, 20% virgin rubber en voor 10% uit het gebruikelijke rubber. Loop je eigen tempo op de adidas Ultraboost Light en verleg je grenzen!
 • Artikelnummer:IE1768
  Merk:adidas
  Kleur:Wit
  Artikelgroep:Allround loopschoenen
  Schoentype:Neutraal
  Voorvoethoogte:19.3 mm
  Hielhoogte:29.3 mm
  Offset:10 mm
  Gewicht:ca. 292 gram
  Geslacht:Unisex
Vind de juiste loopschoenen chevron-right
Click here to visit our Shoe Advisor