SHOPPING MARATHON DEALS KORTINGEN TOT WEL 60% ⟩

adidas SolarGlide 6 Dames

Vanaf € 111,95 MSRP: Normale prijs € 149,95
Gratis verzending
 • adidas SolarGlide 6 Dames
 • adidas SolarGlide 6 Dames
 • adidas SolarGlide 6 Dames
Of je nu traint voor een marathon of gewoon geniet van een ontspannen rondje hardlopen, de adidas Solarglide 6 is de ideale allround ... Lees meer
Selecteer jouw maat
 • Gratis verzending vanaf € 50,-
 • Gratis ruilen voor andere maat of ander product
 • Al 23 000+ klanten beoordelen ons met een 9
Artikelnummer
IF4857
Merk
adidas
Kleur
Blauw
Artikelgroep
Allround loopschoenen
Schoentype
Neutraal
Voorvoethoogte
24,5 mm
Hielhoogte
33 mm
Offset
8,5 mm
Gewicht
ca. 211 gram
Geslacht
Dames
Discipline
Allround
Mening van onze experts ?
Mate van pronatie
 1. Neutral
 2. Minimaal
 3. Gemiddeld
 4. Hevig
Ondersteuning
 1. Weinig
 2. Gemiddelde
 3. Veel
Demping
 1. Weinig
 2. Weinig / gemiddeld
 3. Gemiddeld
 4. Gemiddeld / veel
 5. Veel
Responsiviteit
 1. Weinig
 2. Weinig / gemiddeld
 3. Gemiddeld
 4. Gemiddeld / veel
 5. Veel

Het aanbod van loopschoenen is groot en elke schoen is anders. Hoe kom je te weten waarin het ene model van het andere verschilt? Om je een indruk te geven van de eigenschappen van een specifiek model loopschoenen, geeft All4running de expertmening weer.

Dit is hoe de loopexperts van All4running het model op een aantal algemene kenmerken beoordelen. Weet jij voor jezelf aan welke eigenschappen je nieuwe loopschoenen moeten voldoen? Bekijk dan hier of ze overeenkomen met jouw wensen.

Mate van pronatie
Pronatie is de natuurlijke afwikkeling van de voet, van de hak naar de teen. Wanneer iemand overproneert, zakt de enkel bij het afwikkelen iets naar binnen. Met de mate van pronatie geven we aan in hoeverre een model ondersteuning biedt voor overpronerende lopers. Als de gekleurde balk geheel rechts staat, geeft het model een behoorlijke correctie. Staat de balk geheel links, dan geeft het model geen correctie. In dat geval is het model minder geschikt voor overpronerende lopers, maar juist wel voor neutrale lopers.

Ondersteuning
De ondersteuning geeft aan in hoeverre een loopschoen je voeten ondersteunt. Deze eigenschap hangt samen met het lichaamsgewicht van de loper. Staat de gekleurde balk geheel links, dan geeft de schoen weinig ondersteuning waardoor de schoen geschikter is voor lichtere lopers. Staat de balk geheel rechts, dan geeft de schoen veel ondersteuning en is de schoen zeer geschikt voor zwaardere lopers.

Demping
De demping geeft aan in hoeverre de schoen de schokken opvangt die ontstaan bij de landing tijdens het lopen. Als de gekleurde balk geheel links staat, geeft de schoen weinig demping. Bij het dragen van loopschoenen die weinig demping geven, ervaar je veel grondcontact en reactiviteit. Staat de gekleurde balk geheel rechts, dan geeft de schoen veel demping. Bij het dragen van schoenen met veel demping ervaar je een zachter loopgevoel, maar minder grondcontact en ook overwegend minder reactiviteit.

Responsiviteit
De responsiviteit geeft aan hoe energiek een loopschoen aanvoelt. We noemen dit ook wel de mate van reactiviteit, oftewel hoeveel energie de schoen aan jou teruggeeft bij het afwikkelen. Als de gekleurde balk geheel links staat, dan is de schoen minder responsief. Staat de oranje balk geheel rechts, dan is de schoen zeer responsief. De energie die je in je pas stopt, krijg je in dat geval bijna direct terug van de schoen.

Omschrijving adidas SolarGlide 6 Dames

Of je nu traint voor een marathon of gewoon geniet van een ontspannen rondje hardlopen, de adidas Solarglide 6 is de ideale allround hardloopschoen voor de neutrale loper. Een perfecte schoen voor lange runs, de Solarglide is geschikt voor hardlopers van alle niveaus. Ervaar een nieuw niveau van hardlopen met deze allround hardloopschoen!

Dit product maakt deel uit van de Run for the Oceans-collectie van adidas en is gemaakt van garen gemaakt met Parley Ocean Plastic: gerecycled plastic afval dat is onderschept van afgelegen eilanden, stranden, kustgemeenschappen en kustlijnen dat vervuiling van onze oceanen voorkomt.

Tussenzool

Goede demping krijgt deze schoen door het BOOST-dempingsmateriaal. Daarnaast zorgt het foam voor een zeer comfortabel voetbed. De honderden samengesmolten BOOST-capsules zorgen bovendien voor ongelooflijke energieteruggave. Door gebruik te maken van het LEP 2.0 systeem (Linear Energy Push) zijn de midden- en voorvoet iets stijver, zodat je minder energie per stap verbruikt en met meer kracht afzet.

Bovenwerk

De Solarglide heeft een rondgebreid bovenwerk dat het ademend vermogen van de schoen verhoogt en voor extra comfort zorgt. Het bovenwerk bestaat verder voor 50% uit gerecyclede materialen.

Slijtzool

Premium Continental™ Rubber als slijtzool brengt je verder. Dit type rubber zorgt voor goede grip, ongeacht de omstandigheden tijdens het hardlopen. De adidas Solarglide 6 gaat jou helpen om je doelen te bereiken!

Kunnen we je ergens bij helpen?

Onze running experts staan voor je klaar!

Bel ons:078 - 48 05 17
Mail ons:[email protected]
Chat met ons:Open de chat

klantenservice

 • Vind jouw ideale loopschoen
 • Vind snel en eenvoudig aan de hand van enkele vragen de schoen die het beste bij jouw loopprofiel, ervaring en hardloopdoelen past.
 • Online Shoe Advisor
Onze klanten beoordelen ons met een 9.0 / 10

23913klanten hebben een review geschreven

Alternatief schoenadviessluit

Het model schoenen waar jij naar zoekt, heeft grote overeenkomsten met een ander model schoenen. Lopers als jij kunnen in veel gevallen goed uit de voeten op beide modellen.