adidas Solar Glide 4 ST Heren

Vanaf € 111,95 MSRP: Normale prijs € 139,95 20% korting!
Gratis verzending
De adidas Solar Glide 4 ST voor heren zijn allround hardloopschoenen voor overpronerende lopers. De Solar Glide is al jaren een echte go-to ... Lees meer
Selecteer jouw maat
 • Gratis verzending vanaf € 50,-
 • Gratis ruilen voor andere maat of ander product
 • Al 23 000+ klanten beoordelen ons met een 9
Artikelnummer
GZ0196
Merk
adidas
Kleur
Zwart
Artikelgroep
Allround loopschoenen
Schoentype
Antipronatie
Voorvoethoogte
22 mm
Hielhoogte
32 mm
Offset
10 mm
Gewicht
ca. 318 gram
Geslacht
Heren
Mening van onze experts ?
Mate van pronatie
 1. Neutral
 2. Minimaal
 3. Gemiddeld
 4. Hevig
Ondersteuning
 1. Weinig
 2. Gemiddelde
 3. Veel
Demping
 1. Weinig
 2. Weinig / gemiddeld
 3. Gemiddeld
 4. Gemiddeld / veel
 5. Veel
Responsiviteit
 1. Weinig
 2. Weinig / gemiddeld
 3. Gemiddeld
 4. Gemiddeld / veel
 5. Veel

Het aanbod van loopschoenen is groot en elke schoen is anders. Hoe kom je te weten waarin het ene model van het andere verschilt? Om je een indruk te geven van de eigenschappen van een specifiek model loopschoenen, geeft All4running de expertmening weer.

Dit is hoe de loopexperts van All4running het model op een aantal algemene kenmerken beoordelen. Weet jij voor jezelf aan welke eigenschappen je nieuwe loopschoenen moeten voldoen? Bekijk dan hier of ze overeenkomen met jouw wensen.

Mate van pronatie
Pronatie is de natuurlijke afwikkeling van de voet, van de hak naar de teen. Wanneer iemand overproneert, zakt de enkel bij het afwikkelen iets naar binnen. Met de mate van pronatie geven we aan in hoeverre een model ondersteuning biedt voor overpronerende lopers. Als de gekleurde balk geheel rechts staat, geeft het model een behoorlijke correctie. Staat de balk geheel links, dan geeft het model geen correctie. In dat geval is het model minder geschikt voor overpronerende lopers, maar juist wel voor neutrale lopers.

Ondersteuning
De ondersteuning geeft aan in hoeverre een loopschoen je voeten ondersteunt. Deze eigenschap hangt samen met het lichaamsgewicht van de loper. Staat de gekleurde balk geheel links, dan geeft de schoen weinig ondersteuning waardoor de schoen geschikter is voor lichtere lopers. Staat de balk geheel rechts, dan geeft de schoen veel ondersteuning en is de schoen zeer geschikt voor zwaardere lopers.

Demping
De demping geeft aan in hoeverre de schoen de schokken opvangt die ontstaan bij de landing tijdens het lopen. Als de gekleurde balk geheel links staat, geeft de schoen weinig demping. Bij het dragen van loopschoenen die weinig demping geven, ervaar je veel grondcontact en reactiviteit. Staat de gekleurde balk geheel rechts, dan geeft de schoen veel demping. Bij het dragen van schoenen met veel demping ervaar je een zachter loopgevoel, maar minder grondcontact en ook overwegend minder reactiviteit.

Responsiviteit
De responsiviteit geeft aan hoe energiek een loopschoen aanvoelt. We noemen dit ook wel de mate van reactiviteit, oftewel hoeveel energie de schoen aan jou teruggeeft bij het afwikkelen. Als de gekleurde balk geheel links staat, dan is de schoen minder responsief. Staat de oranje balk geheel rechts, dan is de schoen zeer responsief. De energie die je in je pas stopt, krijg je in dat geval bijna direct terug van de schoen.

Omschrijving adidas Solar Glide 4 ST Heren

De adidas Solar Glide 4 ST voor heren zijn allround hardloopschoenen voor overpronerende lopers. De Solar Glide is al jaren een echte go-to hardloopschoen voor je dagelijkse run. Ze zijn zeer veelzijdig en hierdoor ideaal voor je dagelijkse rondje door de stad of rond het dorp. Gooi het tempo zorgeloos iets omhoog of ga voor een iets langere run op een lager tempo. Met de adidas Solar Glide kan het allemaal.

De adidas Solar Glide 4 ST is vrij licht van gewicht. Niet teveel poespas, geen overlading van technieken en technologieën. Gewoon een degelijke hardloopschoen. Het Mesh-bovenwerk is gemaakt van Primegreen. Primegreen staat voor het gebruik van gerecyclede materialen die de impact op het milieu verlichten. Hierdoor zitten de schoenen niet alleen comfortabel, maar geven ze je ook een goed gevoel wetende dat je je ecologische voetafdruk verkleint. Het bovenwerk bestaat namelijk voor 50% uit deze gerecyclede materialen. Loop van de weg naar de stoep en spring zonder zorgen over stoepranden. Het bovenwerk bevat versterkte vezels voor meer structuur. Het ondersteunt je voeten tijdens abrupte bewegingen.

In de tussenzool vinden we het Boost-materiaal. Dit bekende materiaal van adidas staat bekend om haar duurzaamheid en energieteruggave. Bij iedere pas die je zet, vangt het dempingsmateriaal de impact op en zet die impact om in energie. Die energie krijg je bij je afzet terug. Samen met het lichte gewicht geeft dit een energiek gevoel tijdens het lopen. De Continental Stretchweb-slijtool geeft je de gewenste grip tijdens je urban run.

Kunnen we je ergens bij helpen?

Onze running experts staan voor je klaar!

Bel ons:078 - 48 05 17
Mail ons:[email protected]
Chat met ons:Open de chat

klantenservice

 • Vind jouw ideale loopschoen
 • Vind snel en eenvoudig aan de hand van enkele vragen de schoen die het beste bij jouw loopprofiel, ervaring en hardloopdoelen past.
 • Online Shoe Advisor
Onze klanten beoordelen ons met een 9.0 / 10

23761klanten hebben een review geschreven

Alternatief schoenadviessluit

Het model schoenen waar jij naar zoekt, heeft grote overeenkomsten met een ander model schoenen. Lopers als jij kunnen in veel gevallen goed uit de voeten op beide modellen.