SHOPPING MARATHON DEALS KORTINGEN TOT WEL 60% ⟩

adidas Adizero Takumi Sen 9 Heren

Vanaf € 149,95 MSRP: Normale prijs € 199,95 25% korting!
Gratis verzending
 • adidas Adizero Takumi Sen 9 Heren
 • adidas Adizero Takumi Sen 9 Heren
 • adidas Adizero Takumi Sen 9 Heren
 • adidas Adizero Takumi Sen Heren
 • adidas Adizero Takumi Sen 9 Heren
 • adidas Adizero Takumi Sen 9 Heren
 • adidas Adizero Takumi Sen 9 Heren
 • adidas Adizero Takumi Sen 9 Heren
De adidas Adizero Takumi Sen 9 is een neutrale wedstrijdschoen. De Takumi Sen 9 is ontworpen voor persoonlijke records op wegwedstrijden ... Lees meer
Selecteer jouw maat
 • Gratis verzending vanaf € 50,-
 • Gratis ruilen voor andere maat of ander product
 • Al 23 000+ klanten beoordelen ons met een 9
Artikelnummer
HQ3683
Merk
adidas
Kleur
Multi
Artikelgroep
Wedstrijdschoenen
Schoentype
Neutraal
Voorvoethoogte
27 mm
Hielhoogte
33 mm
Offset
6 mm
Gewicht
ca. 181 gram
Geslacht
Heren
Mening van onze experts ?
Mate van pronatie
 1. Neutral
 2. Minimaal
 3. Gemiddeld
 4. Hevig
Ondersteuning
 1. Weinig
 2. Gemiddelde
 3. Veel
Demping
 1. Weinig
 2. Weinig / gemiddeld
 3. Gemiddeld
 4. Gemiddeld / veel
 5. Veel
Responsiviteit
 1. Weinig
 2. Weinig / gemiddeld
 3. Gemiddeld
 4. Gemiddeld / veel
 5. Veel

Het aanbod van loopschoenen is groot en elke schoen is anders. Hoe kom je te weten waarin het ene model van het andere verschilt? Om je een indruk te geven van de eigenschappen van een specifiek model loopschoenen, geeft All4running de expertmening weer.

Dit is hoe de loopexperts van All4running het model op een aantal algemene kenmerken beoordelen. Weet jij voor jezelf aan welke eigenschappen je nieuwe loopschoenen moeten voldoen? Bekijk dan hier of ze overeenkomen met jouw wensen.

Mate van pronatie
Pronatie is de natuurlijke afwikkeling van de voet, van de hak naar de teen. Wanneer iemand overproneert, zakt de enkel bij het afwikkelen iets naar binnen. Met de mate van pronatie geven we aan in hoeverre een model ondersteuning biedt voor overpronerende lopers. Als de gekleurde balk geheel rechts staat, geeft het model een behoorlijke correctie. Staat de balk geheel links, dan geeft het model geen correctie. In dat geval is het model minder geschikt voor overpronerende lopers, maar juist wel voor neutrale lopers.

Ondersteuning
De ondersteuning geeft aan in hoeverre een loopschoen je voeten ondersteunt. Deze eigenschap hangt samen met het lichaamsgewicht van de loper. Staat de gekleurde balk geheel links, dan geeft de schoen weinig ondersteuning waardoor de schoen geschikter is voor lichtere lopers. Staat de balk geheel rechts, dan geeft de schoen veel ondersteuning en is de schoen zeer geschikt voor zwaardere lopers.

Demping
De demping geeft aan in hoeverre de schoen de schokken opvangt die ontstaan bij de landing tijdens het lopen. Als de gekleurde balk geheel links staat, geeft de schoen weinig demping. Bij het dragen van loopschoenen die weinig demping geven, ervaar je veel grondcontact en reactiviteit. Staat de gekleurde balk geheel rechts, dan geeft de schoen veel demping. Bij het dragen van schoenen met veel demping ervaar je een zachter loopgevoel, maar minder grondcontact en ook overwegend minder reactiviteit.

Responsiviteit
De responsiviteit geeft aan hoe energiek een loopschoen aanvoelt. We noemen dit ook wel de mate van reactiviteit, oftewel hoeveel energie de schoen aan jou teruggeeft bij het afwikkelen. Als de gekleurde balk geheel links staat, dan is de schoen minder responsief. Staat de oranje balk geheel rechts, dan is de schoen zeer responsief. De energie die je in je pas stopt, krijg je in dat geval bijna direct terug van de schoen.

Omschrijving adidas Adizero Takumi Sen 9 Heren

De adidas Adizero Takumi Sen 9 is een neutrale wedstrijdschoen. De Takumi Sen 9 is ontworpen voor persoonlijke records op wegwedstrijden van 5km tot 10km.

Het Primegreen bovenwerk van lichtgewicht mesh is voor een deel gemaakt van gerecycled materiaal en is 8 gram lichter dan dat van zijn voorganger. De pasvorm rond de hiel en de middenvoet is verbeterd om de voet nog beter op zijn plaats te houden tijdens je race.

De tussenzool bestaat volledig uit LightstrikePRO foam voor een maximale energieteruggave. De adidas Takumi Sen 9 heeft glasvezel versterkte energyRods zodat de schoen flexibeler is en dit zorgt voor een soepelere afwikkeling.

De slijtzool bestaat uit Continental rubber in de voorvoet en geeft maximale grip, ook bij natte omstandigheden, en lichtgewicht rubber om slijtage te voorkomen.

Zet je doelen voor de komende wedstrijd scherp, want de Takumi Sen 9 gaat je helpen om deze te behalen!

Kunnen we je ergens bij helpen?

Onze running experts staan voor je klaar!

Bel ons:078 - 48 05 17
Mail ons:[email protected]
Chat met ons:Open de chat

klantenservice

 • Vind jouw ideale loopschoen
 • Vind snel en eenvoudig aan de hand van enkele vragen de schoen die het beste bij jouw loopprofiel, ervaring en hardloopdoelen past.
 • Online Shoe Advisor
Onze klanten beoordelen ons met een 9.0 / 10

23913klanten hebben een review geschreven

Alternatief schoenadviessluit

Het model schoenen waar jij naar zoekt, heeft grote overeenkomsten met een ander model schoenen. Lopers als jij kunnen in veel gevallen goed uit de voeten op beide modellen.