SHOPPING MARATHON DEALS KORTINGEN TOT WEL 60% ⟩

Mizuno Wave Duel Pro Unisex

Vanaf € 125,95 MSRP: Normale prijs € 249,95
Gratis verzending
De Mizuno Wave Duel Pro voor dames en heren is een wedstrijdschoen voor de neutrale loper. Deze schoen is het beste van het beste op gebied ... Lees meer
Selecteer jouw maat
 • Gratis verzending vanaf € 50,-
 • Gratis ruilen voor andere maat of ander product
 • Al 23 000+ klanten beoordelen ons met een 9
Artikelnummer
U1GD2200-20
Merk
Mizuno
Kleur
Oranje
Artikelgroep
Wedstrijdschoenen
Schoentype
Neutraal
Voorvoethoogte
18 mm
Hielhoogte
26 mm
Offset
8 mm
Gewicht
ca. 180 gram
Geslacht
Unisex
Mening van onze experts ?
Mate van pronatie
 1. Neutral
 2. Minimaal
 3. Gemiddeld
 4. Hevig
Ondersteuning
 1. Weinig
 2. Gemiddelde
 3. Veel
Demping
 1. Weinig
 2. Weinig / gemiddeld
 3. Gemiddeld
 4. Gemiddeld / veel
 5. Veel
Responsiviteit
 1. Weinig
 2. Weinig / gemiddeld
 3. Gemiddeld
 4. Gemiddeld / veel
 5. Veel

Het aanbod van loopschoenen is groot en elke schoen is anders. Hoe kom je te weten waarin het ene model van het andere verschilt? Om je een indruk te geven van de eigenschappen van een specifiek model loopschoenen, geeft All4running de expertmening weer.

Dit is hoe de loopexperts van All4running het model op een aantal algemene kenmerken beoordelen. Weet jij voor jezelf aan welke eigenschappen je nieuwe loopschoenen moeten voldoen? Bekijk dan hier of ze overeenkomen met jouw wensen.

Mate van pronatie
Pronatie is de natuurlijke afwikkeling van de voet, van de hak naar de teen. Wanneer iemand overproneert, zakt de enkel bij het afwikkelen iets naar binnen. Met de mate van pronatie geven we aan in hoeverre een model ondersteuning biedt voor overpronerende lopers. Als de gekleurde balk geheel rechts staat, geeft het model een behoorlijke correctie. Staat de balk geheel links, dan geeft het model geen correctie. In dat geval is het model minder geschikt voor overpronerende lopers, maar juist wel voor neutrale lopers.

Ondersteuning
De ondersteuning geeft aan in hoeverre een loopschoen je voeten ondersteunt. Deze eigenschap hangt samen met het lichaamsgewicht van de loper. Staat de gekleurde balk geheel links, dan geeft de schoen weinig ondersteuning waardoor de schoen geschikter is voor lichtere lopers. Staat de balk geheel rechts, dan geeft de schoen veel ondersteuning en is de schoen zeer geschikt voor zwaardere lopers.

Demping
De demping geeft aan in hoeverre de schoen de schokken opvangt die ontstaan bij de landing tijdens het lopen. Als de gekleurde balk geheel links staat, geeft de schoen weinig demping. Bij het dragen van loopschoenen die weinig demping geven, ervaar je veel grondcontact en reactiviteit. Staat de gekleurde balk geheel rechts, dan geeft de schoen veel demping. Bij het dragen van schoenen met veel demping ervaar je een zachter loopgevoel, maar minder grondcontact en ook overwegend minder reactiviteit.

Responsiviteit
De responsiviteit geeft aan hoe energiek een loopschoen aanvoelt. We noemen dit ook wel de mate van reactiviteit, oftewel hoeveel energie de schoen aan jou teruggeeft bij het afwikkelen. Als de gekleurde balk geheel links staat, dan is de schoen minder responsief. Staat de oranje balk geheel rechts, dan is de schoen zeer responsief. De energie die je in je pas stopt, krijg je in dat geval bijna direct terug van de schoen.

Omschrijving Mizuno Wave Duel Pro Unisex

De Mizuno Wave Duel Pro voor dames en heren is een wedstrijdschoen voor de neutrale loper. Deze schoen is het beste van het beste op gebied van innovatie en ontwikkeld om je langer sneller te laten gaan. De Wave Duel Pro is ontworpen voor 5 en 10km wedstrijden.

Het bovenwerk is gemaakt met de AirMesh-technologie, wat zorgt voor een hoog ademend vermogen en extra comfort. Hierdoor blijven je voeten droog, koel en comfortabel.

Energie Lite-technologie in de tussenzool is gecreëerd om zachter en responsiever te zijn dan ooit tevoren. Wave-technologie garandeert een stabiele rit en meer dynamische demping. Door de Smooth Speed Assist-technologie zit het foam in de tussenzool meer in de middenvoet en voorvoet om een agressieve geometrie te creëren wat je scherp houdt tijdens je wedstrijd.

De G3-zool is een geavanceerde slijtzoolcomponent die tractie verbetert en gewicht verminderd. De carbonplaat die doorloopt tot aan de voorvoet zorgt ook voor extra ondersteuning.

Kunnen we je ergens bij helpen?

Onze running experts staan voor je klaar!

Bel ons:078 - 48 05 17
Mail ons:[email protected]
Chat met ons:Open de chat

klantenservice

 • Vind jouw ideale loopschoen
 • Vind snel en eenvoudig aan de hand van enkele vragen de schoen die het beste bij jouw loopprofiel, ervaring en hardloopdoelen past.
 • Online Shoe Advisor
Onze klanten beoordelen ons met een 9.0 / 10

23913klanten hebben een review geschreven

Alternatief schoenadviessluit

Het model schoenen waar jij naar zoekt, heeft grote overeenkomsten met een ander model schoenen. Lopers als jij kunnen in veel gevallen goed uit de voeten op beide modellen.