Loopschoenen Saucony Endorphin

Saucony Endorphin

De Endorphin-collectie van Saucony staat voor innovatie vanuit wetenschap. Met deze loopschoenen brengt Saucony nieuwe technologie naar een nieuw niveau. Na jaren van onderzoek en testen zijn hier drie loopschoenen uitgekomen. De Endorphin Shift, de Endorphin Speed en de Endorphin Pro. Door deze schoenen alle drie voor verschillende lopers te maken zit er voor iedere loper een geschikt paar tussen. De Pro is de kers op de taart met een carbon-plaat in de tussenzool verwerkt. Met de Endorphin Pro gaat Saucony de strijd aan met andere grote merken in de loopwereld.

Geen carbon zonder foam

Dit Amerikaanse merk heeft een team van wetenschappers en atleten achter de schermen zitten. Hierdoor worden nieuwe technologieën niet zo maar ontwikkeld en heeft iedere innovatie een sterk achtergrondverhaal. Zo is het carbon-materiaal door meerdere merken bewezen beter voor de energieteruggave. Saucony merkt terecht op dat het foam eromheen minstens zo belangrijk is anders komt het carbon niet tot zijn recht. Het PWRRUN-PB schuim is hiervoor de ideale partner. Dit nieuwe schuim is gemaakt door kleine kunststof balletjes of beads in een vorm te gieten en dit te laten smelten naar een tussenzool..

Endorphin voor iedereen

Bij All4running kun je terecht voor alle gradaties Saucony Endorphin-schoenen. De Shift is geschikt voor je dagelijkse run en geeft een kleine ondersteuning aan de binnenkant van de voet. De Speed is een echte wedstrijdschoen of te gebruiken tijdens je trainingen op hoog tempo. Als je het verschil wilt maken op de lange afstanden kun je voor de Endorphin Pro kiezen. Je kunt deze schoenen bestellen in onze webshop.

Alternatief schoenadviessluit

Het model schoenen waar jij naar zoekt, heeft grote overeenkomsten met een ander model schoenen. Lopers als jij kunnen in veel gevallen goed uit de voeten op beide modellen.