On Cloudventure

sort-descending

8 producten

On Cloudventure loopschoenen kopen?

De On Cloudventure is de ideale lichtgewicht loopschoen. Hij is perfect voor trailrunning en heeft de beste downhill-demping die On tot nu toe heeft aangeboden. Daarnaast heeft de On Cloudventure een langdurige pasvorm en geeft hij een veilige, flexibele ondersteuning, met precisie en prestaties op de meest rotsachtige off-road terreinen. Shop jouw On loopschoenen of andere modellen, zoals de Cloudflyer, Cloudflow of Cloudstratus online bij All4running.

Geniet van een soepele rit, wat je missie ook is, dankzij de opnieuw ontworpen CloudTec®️-buitenzool van Cloudventure, die van elke stap een zachte landing maakt. Het superzachte Helion ™️-superfoam van de On Cloudventure zorgt voor een ongelooflijk comfortabele hiel en werkt samen met het unieke slingshot-Speedboard®️ van de schoen voor geweldige grondfeedback en krachtige starts. Precies wat je nodig hebt op onvoorspelbaar terrein, wanneer je afdalingen onder de knie aan het krijgen bent.

De perfecte match met On Cloudventure

De Cloudventure is de perfecte match voor lopers die de uitdaging van zwaar terrein aangaan. De uitstekende tractie van On's Missiongrip ™️-technologie houdt je veilig wanneer je het het meest nodig hebt - tijdens de steile beklimmingen en de snelle afdalingen.

Wat heb je nog meer nodig van een trailrunningschoen? Wat dacht je van maximale bescherming en geweldige ventilatie van het ademende bovenwerk om ervoor te zorgen dat je altijd in maximaal comfort loopt, zelfs als het pad je even uit je comfortzone haalt. Dat voelt geweldig! Wat je missie ook is, ga je het aan met de On Cloudventure.

Click here to visit our Shoe Advisor