New Balance FuelCell Rebel

sort-descending

10 producten

New Balance FuelCell Rebel kopen

De New Balance FuelCell Rebel is ontworpen voor het maken van snelheid. De FuelCell Rebel is gebaseerd op de ervaringen van de meest elite race-atleten van New Balance op de weg. Het Trace Fiber bovenwerk biedt lichtgewicht ondersteuning aan de middenvoet. Daarnaast zorgt het ademde Jacquard Mesh in de voorvoet en de bootieconstructie voor een aansluitende pasvorm. Dit lichtgewicht model van New Balance beschikt over de nieuwe en verbeterde FuelCell technologie in de voorvoet. Deze innovatieve technologie zorgt voor een hoge energieteruggave en een lichtgewicht loopervaring. De unieke slijtzool zorgt voor een snellere landing en een meer voorwaartse beweging tijdens het hardlopen. Wil je de wedstrijdschoenen FuelCell Rebel kopen? Dat kan in de webshop van All4running. 

Functionaliteit FuelCell Rebel

De FuelCell Rebel is een lichtere, dagelijkse trainer voor de neutrale loper. De constructie van het bovenwerk is zo licht mogelijk gemaakt, zonder in te leveren op het comfort. Dit wordt versterkt doordat de bovenrand van de tussenzool je voeten helemaal omsluit, zodat je van achteren naar voren begeleid wordt. Deze FuelCell tussenzool biedt heel veel energieteruggave waardoor het lijkt alsof je vanzelf loopt. Je haalt het meeste uit de Rebel als je op je middenvoet of voorvoet landt. Dit gebeurt bij hogere snelheden en bij het lopen op een lopende band. Je kunt de Rebel dus gebruiken op de weg, op de baan of in de sportschool.

Naamgeving New Balance FuelCell Rebel

Anders, vernieuwend, innovatief. Dat is de Rebel van New Balance ten voeten uit. Vandaar ook de naam Rebel. Er zijn diverse modellen met FuelCell technologie. Deze modellen shop je online bij All4running. Wil je meer te weten te komen over de FuelCell Rebel? Neem dan contact op met onze klantenservice.

Click here to visit our Shoe Advisor