New Balance FuelCell RC Elite

7 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

7 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

New Balance FuelCell RC Elite kopen

De New Balance FuelCell RC Elite wedstrijdschoenen is er voor de wedstrijdloper. Dit model loopschoenen kenmerkt zich door snelheid en innovatie, dankzij de FuelCell techniek. 

De New Balance FuelCell RC Elite is gericht op de wedstrijdloper, die zo snel mogelijk haar/zijn kilometers af wil leggen. Het FuelCell dempende materiaal is zacht, biedt heel veel energieteruggave en is het meest geschikt voor snellere trainingen en wedstrijden. Hierbij wordt gebruik gemaakt van de lichtste materialen en in een aantal modellen ook een carbonplaat voor maximale loopefficiëntie. De carbon loopschoenen van New Balance zijn er voor wedstrijdlopers.

Functionaliteit FuelCell RC Elite

De RC Elite was de eerste marathon wedstrijdschoen met carbonplaat in de FuelCell collectie van New Balance. Ontworpen voor de snelle langeafstandsloper, die het maximale uit zichzelf wil halen. Daarvoor moest de RC Elite licht, snel, efficiënt en toch ook comfortabel zijn. Snelheid en efficiëntie zijn gerealiseerd door de koolstofvezel plaat, die over de gehele lengte van de schoen loopt. Deze ligt tussen twee lagen FuelCell materiaal wat voor een zachte demping met veel energieteruggave zorgdraagt. Het bovenwerk sluit als een sok om de gehele voet en de vetersluiting maakt dat deze stevig rond de enkel en middenvoet past. Klaar om PR’s te breken.

Naamgeving New Balance RC Elite

De RC Elite is niet voor iedere loper de meest geschikte schoen. Je dient op een hogere snelheid langere afstanden af te kunnen leggen. Daarmee behoor je wel een beetje tot een “Elite-groepje”. “RC” staat voor “Racing + Competition”. Wil je meer te weten komen over de New Balance FuelCell RC Elite wedstrijdschoenen. Neem dan contact met de klantenservice. Hier vertellen loopspecialisten alle ins en outs over dit model loopschoenen van New Balance. 

Alternatief schoenadviessluit

Het model schoenen waar jij naar zoekt, heeft grote overeenkomsten met een ander model schoenen. Lopers als jij kunnen in veel gevallen goed uit de voeten op beide modellen.