Mizuno Wave Ultima

sort-descending

7 producten

Mizuno Wave Ultima kopen

De Ultima, een loopschoen die het Japanse merk Mizuno al jaren in haar collectie heeft. Door de constante doorontwikkeling, wordt deze loopschoen alsmaar beter. Daarbij worden de eigenschappen behouden die de Wave Ultima zo geliefd maakt: het directe gevoel wat er voor zorgt dat de loopschoen zoveel reactief vermogen geeft, met alsnog voldoende comfort. De bekende Mizuno Wave technologie geeft de schoen wat het nodig heeft: demping en stabiliteit. Het is een ideale schoen voor de neutrale loper. Je koopt de Mizuno Wave Ultima online bij All4running.

De Wave Ultima is een alleskunner 

De Wave Ultima geeft een verbeterd gevoel van voortstuwing. Het is net een springveer. Door de Mizuno Wave technologie, heb je dat directe reactieve gevoel. Iedere stap weer. De Plate in de Ultima, is een parallel Wave Plate. Deze Plate is aan de buitenkant hetzelfde als aan de binnenkant. Dat maakt dat deze loopschoen uiterst geschikt is voor de neutrale loper. Deze Mizuno hardloopschoen geeft dan ook erg veel stabiliteit voor een neutrale loopschoen, wat de Ultima zelfs ook voor de lopers die wat anti-pronatie kunnen gebruiken, geschikt is. 

Ontdek de Wave Ultima 

De Mizuno Wave Ultima is voor lopers die waarde hechten aan comfort en een stuwend gevoel tijdens hun run. De kenmerkende demping en stabiliteit van de Mizuno Wave technologie zorgen voor een soepele ondersteuning: soepel tijdens het lopen, daarnaast een hoog niveau van demping en respons voor een soepele run. De slijtzool van geblazen rubber gaat zeer lang mee en biedt veel grip. Aan de buitenkant van de hak is X10 carbonrubber toegevoegd voor nog meer slijtvastheid. De strategisch geplaatste verstevigingen in het mesh van het bovenwerk, zorgen voor een goed aansluitende pasvorm. In de 13e versie is MIZUNO ENERZY toegevoegd in deze stabiel neutrale schoen. De MIZUNO ENERZY Foam tussenzool biedt lichtgewicht demping en een hoge energieteruggave.

Bij All4running zijn er al meerdere Mizuno Ultima loopschoenen gepasseerd, waaronder:

  • Wave Ultima 8
  • Wave Ultima 9
  • Wave Ultima 10
  • Wave Ultima 11
  • Wave Ultima 12


Op All4running vind je scherpe prijzen voor de Wave Ultima. De loopschoenen zijn er in diverse kleuren. Kies de kleur die bij jouw loopoutfit past en ga in de stijl lopen. Wil je een Mizuno Wave Ultima review, neem dan contact op met onze klantenservice. Zij kunnen je alles vertellen over Mizuno loopschoenen.

Click here to visit our Shoe Advisor