Mizuno Wave Inspire

sort-descending

9 producten

Mizuno Wave Inspire kopen

De Mizuno Wave Inspire is niet zomaar een allround loopschoen. De Wave Inspire is speciaal ontwikkeld voor overpronerende lopers die een soepele, stevige runningschoen nodig hebben voor alledaags trainingswerk en wedstrijden. De Wave Inspire biedt een superieure stabiliteit en demping.

Mizuno Inspire voor overpronerende lopers

Je voeten blijven tijdens je run in de juiste positie en met de Mizuno Wave Inspire voorkom je het naar binnen zwikken van de enkels tijdens de afwikkeling. Dit komt door de bekende Mizuno Wave technologie. De geavanceerde Wave-technologie met twee lagen met ieder een eigen stijfheid en dempingsvermogen bieden deze hardloopschoenen optimale ondersteuning bij overpronatie. De specifieke vorm van de Mizuno Wave Plate verdeelt de krachten bij het neerkomen van de voet optimaal. Het geeft een gedempt gevoel bij elke stap en een uitstekende energieteruggave. Een springveer! 

Ontdek de Wave Inspire 

De Wave Inspire voorkomt het naar binnen zwikken van de enkel tijdens de afwikkeling. De 18e editie heeft MIZUNO ENERZY-dempingsmateriaal toegevoegd voor een zachtere haklanding. Dit materiaal geeft meer energie mee aan de afwikkeling voor een responsiever en energieker gevoel. Het X10 koolstofrubber in de buitenzool wat gebruikt wordt bij dit model loopschoenen is erg slijtvast en biedt meer grip bij de hiel. Met een hoogteverschil van 12 mm van hak naar voorvoet is de schoen zowel voor hak- als voorvoetlanders een prima keuze. Ga je als overpronerende loper trainen voor langere afstanden of zelfs de marathon? De Inspire van Mizuno is dan is de perfecte schoen. Met goede ondersteuning en een perfecte bounce.

Bij All4running zijn er al meerdere Mizuno Inspire loopschoenen gepasseerd, waaronder:

  • Wave Inspire 14
  • Wave Inspire 15
  • Wave Inspire 16
  • Wave Inspire 17
  • Wave Inspire 18


Op All4running vind je scherpe prijzen voor de Inspire. De loopschoenen Wave Inspire is er in diverse kleuren. Kies de kleur die bij jouw loopoutfit past en ga in de stijl lopen. Wil je een Mizuno Wave Inspire review, neem dan contact op met onze klantenservice. Zij kunnen je alles vertellen over Mizuno hardloopschoenen.

Click here to visit our Shoe Advisor