HOKA Clifton Clifton Edge

Geen producten gevonden voor deze selectie.

HOKA ONE ONE Clifton Edge

De HOKA ONE ONE Clifton is een echte HOKA-bestseller. Het unique selling point? Maximaal comfort door maximale demping. De neutrale allround loopschoenen uit de Clifton-serie zijn ideaal voor je dagelijkse run. De Clifton-familie krijgt er een nieuw familielid bij, namelijk de HOKA ONE ONE Clifton Edge.

Een soepele landing

Wellicht doen deze running schoenen met een uitstekende hak je denken aan de HOKA ONE ONE TenNine, de innovatieve en zeer opvallende trailschoen die snelle afdalingen tijdens het lopen van trails veel comfortabeler maakt. Hoewel de TenNine speciaal voor het lopen van trails is ontwikkeld, voelt de Clifton Edge zich thuis op verschillende ondergronden. De brede basis biedt veel stabiliteit zonder dat de voeten worden gecorrigeerd. Zo ervaar je een heel zelfverzekerd gevoel tijdens het lopen.

De uitstekende hiel van de Clifton Edge is ontworpen voor het effectief opvangen van schokken die ontstaan bij een haklanding. Volgens onderzoek landt ongeveer 80% van alle lopers op de hak. Door de haklanding goed op te vangen, worden de onderbenen en knieën iets ontlast en ervaar je een soepele landing. Ook lopers die op de midden- of voorvoet lopen, kunnen prima overweg met de Clifton Edge. De uitstekende hiel zal dan onbelast blijven en zal ook niet als storend worden ervaren. In tegenstelling tot de Clifton 7 is de Edge stijver en lichter. Het Air Mesh-bovenwerk draagt hieraan bij. Naast specifieke HOKA ONE ONE Clifton Edge-modellen voor heren en dames is er ook een unisex-model dat zowel door heren als dames gedragen kan worden.

De HOKA ONE ONE Glide-collectie

De Clifton Edge maakt deel uit van de Glide-collectie. De hardloopschoenen uit deze collectie bieden maximale demping met een zo laag mogelijk gewicht. Er zijn ook nog twee andere categorieën. De lichtgewicht schoenen vind je in de Fly-collectie en de trailschoenen vind je in de Sky-collectie.

Click here to visit our Shoe Advisor