HOKA Challenger ATR

22 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

22 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

HOKA Challenger ATR

De HOKA Challenger ATR zijn comfortabele, neutrale loopschoenen. Dit model valt onder de All Terrain serie van het merk en zijn ontworpen voor het lopen op verschillende ondergronden. Van asfalt tot trails, het kan allemaal. De loopschoenen bieden goede bescherming tegen veel verschillende weersomstandigheden. Daarnaast is het bovenwerk zeer ademend en houdt het vuil buiten.

De versteviging op de loopschoenen bij de tenen zorgt voor bescherming tegen rotsen en stenen. Hierdoor hoef je je niet tegen te laten houden door wat je onderweg tegenkomt. Uiteraard beschikt de Challenger ATR serie over HOKA's bekende tussenzool. Deze is twee keer zo dik als die van andere loopschoenen, waardoor er meer comfort en demping ontstaat. De Meta-Rocker tussenzool zorgt voor meer voortstuwing en een hoge energieteruggave. De Podular slijtzool zorgt voor veel stabiliteit, grip en tractie. Ga de trials aan met een paar HOKA Challenger ATR loopschoenen.

Alternatief schoenadviessluit

Het model schoenen waar jij naar zoekt, heeft grote overeenkomsten met een ander model schoenen. Lopers als jij kunnen in veel gevallen goed uit de voeten op beide modellen.