HOKA Carbon X

15 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

15 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

HOKA Carbon X

De HOKA Carbon X zijn neutrale wedstrijdschoenen. De schoenen zijn speciaal ontwikkeld om het record op de 100 kilometer afstand te verbreken. Een echte lange afstandsschoen dus. Het lichtgewicht bovenwerk van Mesh-materiaal houdt de voeten koel door haar hoog ademend vermogen.

De Carbon Fiber plaat in de schoenen loopt in een soort vork-vorm. Deze plaat stuwt je voeten tijdens het lopen vooruit door zeer veel energie terug te geven. Dit geeft een heel responsief gevoel. De PROFLYTM X-tussenzool is gecombineerd met een laag CM Betty Fly-foam. Deze combinatie geeft veel demping en verhoogt de duurzaamheid van de schoenen.

Ben je op zoek naar comfortabele loopschoenen voor lange afstanden, die je een snel en licht gevoel geven? Dan is de HOKA Carbon X wellicht jouw perfecte hardlooppartner! Je bestelt de Carbon X van HOKA direct online in onze webshop en wordt gratis bij je thuisbezorgd. 

Alternatief schoenadviessluit

Het model schoenen waar jij naar zoekt, heeft grote overeenkomsten met een ander model schoenen. Lopers als jij kunnen in veel gevallen goed uit de voeten op beide modellen.