HOKA Arahi

21 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

21 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

HOKA Arahi

De HOKA ONE ONE Arahi zijn stabiele allround loopschoenen. De Arahi is gemaakt voor de overpronerende loper, maar bevat niet het kenmerkende antipronatieblokje. Met de Arahi haal je echte allround loopschoenen in huis en kun je zowel korte als middellange afstanden mee lopen. De Arahi is nog een relatief jong model loopschoenen van HOKA, maar nu al ongekend populair onder de HOKA lopers. De Arahi koop je online in de webshop en is beschikbaar in meerdere kleuren voor dames en heren.

Het merk HOKA ONE ONE bestaat nog maar sinds 2009, maar heeft al een belangrijk aandeel in de loopwereld te pakken. HOKA kenmerkt zich door veel demping en ondersteuning en dit komt ook terug in de Arahi 4. Versie 4 van de Arahi is momenteel het nieuwste model van HOKA ONE ONE. De Arahi antipronatieschoenen geven je voldoende stabiliteit als overpronerende hardloper. Dit komt door het Active Footframe en het EVA J-Frame. Het Active Footframe laat je voeten als het ware iets verzinken in de tussenzool.

De Arahi 4 valt samen met de Gaviota 2 en hun neutrale tegenhangers de Rincon en de Clifton 6 in de Glide-categorie. Deze categorie is volledig gericht op het bieden van zo’n soepel mogelijke loopervaring. Met de Arahi loopschoenen van HOKA ben je verzekerd van een comfortabele run.