HOKA Speedgoat 5 Kinderen

Vanaf € 109,95
Gratis verzending
 • HOKA Speedgoat 5 Kinderen
 • HOKA Speedgoat 5 Kinderen
 • HOKA Speedgoat 5 Kinderen
 • HOKA Speedgoat 5 Kinderen
 • HOKA Speedgoat 5 Kinderen
 • HOKA Speedgoat 5 Kinderen
De HOKA Speedgoat 5 zijn neutrale hardloopschoenen. De schoenen zijn ontworpen voor het lopen van trails en bieden veel bescherming en ... Lees meer
Selecteer jouw maat
 • Gratis verzending vanaf € 50,-
 • Gratis ruilen voor andere maat of ander product
 • Al 23 000+ klanten beoordelen ons met een 9
Artikelnummer
1134470-CGVO
Merk
HOKA
Kleur
Multi
Artikelgroep
Trailschoenen
Schoentype
Neutraal
Voorvoethoogte
24 mm
Hielhoogte
28 mm
Offset
4 mm
Gewicht
ca. 237 gram
Geslacht
Kinderen
Mening van onze experts ?
Mate van pronatie
 1. Neutral
 2. Minimaal
 3. Gemiddeld
 4. Hevig
Ondersteuning
 1. Weinig
 2. Gemiddelde
 3. Veel
Demping
 1. Weinig
 2. Weinig / gemiddeld
 3. Gemiddeld
 4. Gemiddeld / veel
 5. Veel
Responsiviteit
 1. Weinig
 2. Weinig / gemiddeld
 3. Gemiddeld
 4. Gemiddeld / veel
 5. Veel

Het aanbod van loopschoenen is groot en elke schoen is anders. Hoe kom je te weten waarin het ene model van het andere verschilt? Om je een indruk te geven van de eigenschappen van een specifiek model loopschoenen, geeft All4running de expertmening weer.

Dit is hoe de loopexperts van All4running het model op een aantal algemene kenmerken beoordelen. Weet jij voor jezelf aan welke eigenschappen je nieuwe loopschoenen moeten voldoen? Bekijk dan hier of ze overeenkomen met jouw wensen.

Mate van pronatie
Pronatie is de natuurlijke afwikkeling van de voet, van de hak naar de teen. Wanneer iemand overproneert, zakt de enkel bij het afwikkelen iets naar binnen. Met de mate van pronatie geven we aan in hoeverre een model ondersteuning biedt voor overpronerende lopers. Als de gekleurde balk geheel rechts staat, geeft het model een behoorlijke correctie. Staat de balk geheel links, dan geeft het model geen correctie. In dat geval is het model minder geschikt voor overpronerende lopers, maar juist wel voor neutrale lopers.

Ondersteuning
De ondersteuning geeft aan in hoeverre een loopschoen je voeten ondersteunt. Deze eigenschap hangt samen met het lichaamsgewicht van de loper. Staat de gekleurde balk geheel links, dan geeft de schoen weinig ondersteuning waardoor de schoen geschikter is voor lichtere lopers. Staat de balk geheel rechts, dan geeft de schoen veel ondersteuning en is de schoen zeer geschikt voor zwaardere lopers.

Demping
De demping geeft aan in hoeverre de schoen de schokken opvangt die ontstaan bij de landing tijdens het lopen. Als de gekleurde balk geheel links staat, geeft de schoen weinig demping. Bij het dragen van loopschoenen die weinig demping geven, ervaar je veel grondcontact en reactiviteit. Staat de gekleurde balk geheel rechts, dan geeft de schoen veel demping. Bij het dragen van schoenen met veel demping ervaar je een zachter loopgevoel, maar minder grondcontact en ook overwegend minder reactiviteit.

Responsiviteit
De responsiviteit geeft aan hoe energiek een loopschoen aanvoelt. We noemen dit ook wel de mate van reactiviteit, oftewel hoeveel energie de schoen aan jou teruggeeft bij het afwikkelen. Als de gekleurde balk geheel links staat, dan is de schoen minder responsief. Staat de oranje balk geheel rechts, dan is de schoen zeer responsief. De energie die je in je pas stopt, krijg je in dat geval bijna direct terug van de schoen.

Omschrijving HOKA Speedgoat 5 Kinderen

De HOKA Speedgoat 5 zijn neutrale hardloopschoenen. De schoenen zijn ontworpen voor het lopen van trails en bieden veel bescherming en comfort.

De hardloopschoen heeft een bovenwerk van Jacquard Engineered mesh met een TPU-laag voor extra bescherming, vooral bij de neus. Dit stijlvolle en 100% vegan bovenwerk biedt een zo optimaal mogelijk ademend vermogen en geeft een sportieve uitstraling. De schoen heeft elastische veters met een snelsluiting. De hogere lip aan de achterzijde bij de hak vergroot het instapgemak.

De tussenzool is gemaakt van CMEVA-materiaal met suikerrietschuim. De zool is ook 3 millimeter dikker dan de Clifton 8, voor een nog comfortabelere ride. De Meta-Rocker geometrie biedt stabiliteit tijdens het hardlopen en zorgt ervoor dat de voeten gemakkelijk afwikkelen. Hierdoor ervaar je veel loopgemak. Tevens biedt het CMEVA-materiaal de demping waar HOKA bekend om staat. De voorgevormde EVA-inlegzool is uitneembaar.

De slijtzool is ontworpen voor veel grondcontact en grip, ook op zanderige en bergachtige paden. Tevens is de zool voorzien van Vibram Megagrip met Traction Lug voor verbeterde grip op losse grond.

Kunnen we je ergens bij helpen?

Onze running experts staan voor je klaar!

Bel ons:078 - 48 05 17
Mail ons:[email protected]
Chat met ons:Open de chat

klantenservice

 • Vind jouw ideale loopschoen
 • Vind snel en eenvoudig aan de hand van enkele vragen de schoen die het beste bij jouw loopprofiel, ervaring en hardloopdoelen past.
 • Online Shoe Advisor
Onze klanten beoordelen ons met een 9.0 / 10

23912klanten hebben een review geschreven

Alternatief schoenadviessluit

Het model schoenen waar jij naar zoekt, heeft grote overeenkomsten met een ander model schoenen. Lopers als jij kunnen in veel gevallen goed uit de voeten op beide modellen.