Garmin Forerunner 645 Music

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Garmin Forerunner 645 Music

De Garmin Forerunner 645 Music is een veelzijdig GPS-hardloophorloge met muziekopslag. Het horloge meet de hartslag op de pols. Ook meet het de effectiviteit van je training en herstel. En met Garmin Pay kan je in de toekomst contactloos betalen met het sporthorloge.

De Forerunner 645 Music is Garmins eerste sporthorloge met ingebouwde muziekopslag. Download tot 500 nummers naar je horloge en maak verbinding met een apart verkrijgbare Bluetooth hoofdtelefoon. Zo kan je hardlopen op muziek zonder je telefoon mee te moeten nemen. Muziek zet je eenvoudig van de computer op je horloge. Binnenkort is het ook mogelijk om offline muziek te luisteren via Deezer.

De Forerunner 645 meet de hartslag nauwkeurig op de pols door middel van de Garmin Elevate hartslagmeting. Het horloge meet daarnaast belangrijke aspecten rondom je fitnessniveau, als je VO2 Max. en je fitnessleeftijd. De Forerunner 645 beschikt over de trainingsstatusfunctie. Dit is een nieuwe prestatiemeetfunctie die automatisch je recente trainingsgeschiedenis en prestatie-indicatoren evalueert. Zo weet je of je effectief, optimaal of te intensief traint. Ook geeft het horloge het anaërobe trainingseffect en de trainingsbelasting weer.

De Forerunner 645 heeft ingebouwde activiteitenprofielen voor hardlopen (binnen/buiten), fietsen (binnen/buiten), zwemmen (zwembad), cross-training, roeisporten, krachttraining en meer. Via de Garmin Connect online fitnesscommunity kan je gratis je eigen trainingen samenstellen en downloaden. De levensduur van de batterij is tot 7 dagen in smartwatch modus en 5 uur in GPS modus.

Je shopt de Garmin Forerunner 645 Music in de webshop en deze wordt gratis bij je thuis bezorgd. Wil je het sporthorloge eerst zelf proberen? Bezoek dan een van onze fysieke winkels in Nederland en laat je informeren door hardloopspecialisten over de Garmin Forerunner 645 Music.