Sporthorloges

sort-descending

7 producten

Sporthorloge kopen

Verbeter je loopprestaties met de beste sporthorloges. Een sporthorloge is een effectief hulpmiddel om het uiterste uit je prestaties te halen. Het horloge meet allerlei activiteiten tijdens een run en geeft real-time informatie door via je koptelefoon of via het display. Met real-time informatie kun je tijdens je loop het tempo aanpassen of bewuster bezig zijn met bijvoorbeeld je kadans of hartslag. Een sporthorloge bevordert jouw prestatie en vormt daarnaast ook een mentale loopcoach. Je bent bewuster bezig met de inspanning die je levert. Dit maakt sporten veel leuker! Ben je een recreatieve loper die het leuk vind om prestaties te monitoren? Of ben je een ultraloper waarbij het juist noodzakelijk is om je prestaties te monitoren met een sporthorloge. Bij All4running koop je jouw sporthorloge van Garmin, Polar of Suunto online in de webshop en deze wordt gratis bij je thuisbezorgd. 

Verschillen tussen sporthorloges met toebehoren

Bij All4running kun je kiezen uit verschillende merken en modellen om zo jouw prestaties tijdens het lopen te verbeteren. Veel merken van sporthorloges of smartwatches hebben een handige app ontwikkeld zodat je op je smartphone of computer statistieken kunt bekijken en vergelijken. Met deze apps kun je verschillende sportprofielen inladen op het horloge, zodat je makkelijk kunt schakelen tussen andere sporten. Maak je Garmin sporthorloges helemaal naar jouw stijl met ons ruime aanbod aan horlogebandjes. Horlogebandjes vind je in talloze kleuren en van verschillende materialen.

Kies je doel, kies je sporthorloge

Elk sporthorloge kent verschillende functies en dit maakt ieder horloge uniek. Tegenwoordig is bijna elk horloge een multisporthorloge met gps, maar toch bestaan er degelijk verschillen. Daarom is het belangrijk om vooraf je wensen op papier te zetten. Wil je een horloge met muziek via Spotify of juist een die geschikt is voor een triathlon of trailrun. Vind je het belangrijk om je slaap te meten of juist een met een lange batterijduur. Bij All4running vind je sporthorloges van Polar vanaf honderd euro, maar je kunt ook duizend euro aan een model uitgeven. Grote verschillen in de prijs, dus hoe zit dat precies?

Dit heeft alles te maken met het doel van jouw activiteit. De exclusieve Garmin Fenix is bijvoorbeeld een model voor triatleten. Dit model is waterdicht tot 100 meter, biedt 32GB geheugen en bevat veel navigatiemogelijkheden. Terwijl het lager geprijsde model Polar Ignite zich richt op gezondheid, gps en loopprestaties. De Suunto 7 is weer erg populair bij trailrunners. Dit model presteert in zware omstandigheden en uitdagende trails. De Suunto 7 is dankzij het Gorilla Glass scherm bestand tegen krassen en stoten. Ieder model bevat tientallen functies en dit zie je terug in de prijs van een sporthorloge. Hierdoor is de prijs/kwaliteit verhouding tussen verschillende sporthorloges goed te verklaren.

Andere functies die je in veel smart sportwatch modellen ziet terugkomen zijn:

  • Muziek luisteren via Spotify of Deezer
  • Betalingen uitvoeren met het horloge
  • Smart coaching
  • Verbinding met Strava of andere applicaties
  • Activity tracking zoals: stappen, calorieën of slaap analyses
  • Te gebruiken voor veel verschillende sporten

Deskundig advies

Lopen met of zonder sporthorloge vormt een wereld van verschil tijdens het sporten. Het horloge helpt je op verschillende manieren om je doelen te bereiken. Een goed sporthorloge is een flinke investering. Laat je daarom goed informeren over bijvoorbeeld de Garmin Forerunner of Polar Grit X. Bij All4running staan loopspecialisten online of in winkels klaar om je verder op weg te helpen. Koop je sporthorloge direct online of laat je adviseren via onze klantenservice. Zij zijn te bereiken via een livechat, mail of telefoon en kom alles te weten over jouw favoriete sporthorloge.