Polar Ignite

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Polar Ignite Multisporthorloge

De Polar Ignite is het nieuwe multisporthorloge van Polar. Dit sporthorloge heeft veel handige functies om de fitste versie van jezelf te worden en blijven. Zo de Polar Ignite is ook te gebruiken als 24/7 activitytracker en heeft het een geïntegreerde GPS-functie. Je krijgt hiermee goed inzicht in je prestaties en je hersteltijd. Naar aanleiding van deze metingen, adviseert de FitSpark trainingsbegeleiding welke workout je op welke dag kunt uitvoeren.

Bij de Ignite draait alles om de balans tussen dag en nacht. Met een goede nachtrust kan je de dag en je eventuele trainingen gemakkelijker aan. Door de Polar Precision Prime hartslagmeting wordt je hartslag nauwkeurig weergegeven. De Ignite meet je hartslag door een combinatie van optische sensoren en fysieke meting op de huid. Dit vergroot de betrouwbaarheid van de hartslagmeting in veeleisende omstandigheden.

De Polar Ignite is een stijlvol en veelzijdig sporthorloge voor sporters die fit willen worden en in balans willen blijven. Je shopt de Polar Ignite in onze webshop en wordt gratis bij je thuisbezorgd.