Ruilen en retourneren

Bij All4running heb je maar liefst 60 dagen de tijd om ongebruikte artikelen terug te sturen. Hierbij zijn twee opties:

Optie 1
Het aankoopbedrag terug ontvangen als tegoed in jouw account bij All4running.
(gratis)
Optie 2
Het aankoopbedrag terug ontvangen via de betaalmethode waarmee je hebt afgerekend.
(kosten voor gebruik retourlabel: € 3,95)

All4running raadt optie 1 aan. Zo kun je gemakkelijk een andere maat of een compleet ander artikel bestellen, zonder dat je extra kosten hoeft te maken. Het accounttegoed is onbeperkt geldig en eventueel in meerdere keren te besteden. Dus als je nog niet precies weet wat je nodig hebt, kun je het tegoed ook bewaren voor een volgende aankoop.

Stappenplan retourneren

return_form_step_1_icon Bij je bestelling wordt zowel een retourformulier als een retourlabel geleverd.
return_form_step_2_icon

Op het retourformulier vul je in welke producten je wilt terugsturen en wat de gewenste vervolgactie is.

return_form_step_3_icon De terug te sturen producten stop je samen met het ingevulde retourformulier in een verzendzak of -doos.
return_form_step_4_icon Het meegeleverde retourlabel plak je op de verzendzak of -doos (dus niet op de verpakking van één van de producten).
return_form_step_5_icon

Je geeft het retourpakket af bij een DHL-servicepunt naar keuze.

return_form_step_6_icon

Je bewaart het van DHL verkregen verzendbewijs tot de retournering volledig is verwerkt.

BEKIJK DHL-AFLEVERPUNTEN IN JOUW BUURT

Voorwaarden retourneren

  • All4running geeft je een bedenktijd van maar liefst 60 dagen om ongebruikte artikelen te retourneren. Stuur de artikelen binnen deze termijn terug indien je hiervan gebruik wilt maken.
  • Een artikel dat wordt teruggestuurd dient te allen tijde adequaat te zijn verpakt in een extra verpakking (een verzendzak of -doos) waar het retourlabel op wordt geplakt. Dit retourlabel mag niet op de schoenendoos of productverpakking worden geplakt.
  • Een artikel dat wordt teruggestuurd dient in nieuwstaat te verkeren, schoon en onbeschadigd te zijn en ingepakt te zijn in de oorspronkelijke verpakking (inclusief kaartjes). Indien het artikel niet aan deze voorwaarden voldoet, heeft All4running het recht hiervoor een schadevergoeding in rekening te brengen.
  • Een artikel dat wordt teruggestuurd mag enkel voor reguliere pasdoeleinden zijn gebruikt.
  • Omwille van hygiëne kunnen producten uit de categorie sportondergoed (met uitzondering van BH's) niet worden geretourneerd.
  • Heb je een defect of incompleet artikel ontvangen? Meld dit dan aan de klantenservice van All4running voordat je iets terugstuurt: [email protected].
  • Terugbetaling van een geretourneerd product geschiedt zo spoedig mogelijk en uiterlijk 10 werkdagen na ontvangst door All4running. Terugbetaling geschiedt via de oorspronkelijk gekozen betaalmethode of, indien je daarvoor hebt gekozen, in de vorm van shoptegoed in jouw account.

Retourformulier

Het retourformulier wordt standaard bijgevoegd bij de levering van de bestelling. Ben je het retourformulier kwijtgeraakt of ontbrak het bij de levering? Download dan hier de digitale versie van het retourformulier. Je kunt dit formulier zelf printen, invullen en bij de retourzending voegen.

Alternatief schoenadviessluit

Het model schoenen waar jij naar zoekt, heeft grote overeenkomsten met een ander model schoenen. Lopers als jij kunnen in veel gevallen goed uit de voeten op beide modellen.