New Balance 860

New Balance 860 kopen

De basis van de New Balance X 860 collectie bestaat uit één laag dempend materiaal. Het grote voordeel hiervan is dat de 860 van New Balance gelijkmatig afwikkelen en voldoende demping bieden zonder hinderlijke elementen. De 860 Fresh Foam X schoenen van New Balance zijn ontworpen om zo comfortabel mogelijk je kilometers af te leggen. Je koopt de New Balance 860 online in de webshop van All4running. De 860 is onderdeel van de New Balance Fresh Foam collectie. 

Functionaliteit Fresh Foam 860

De New Balance 860 voor dames en heren is een van de modellen, die ontworpen is voor de loper met overpronatie (te veel naar binnen kantelen van de voet). In de tussenzool is onder de voetboog een steviger materiaal opgenomen welke voor extra stabiliteit tijdens de afwikkeling zorgt (antipronatie werking). De demping is gericht op de loper met een gemiddeld postuur, maar ook een wat zwaardere loper kan prima uit de voeten met de 860 van New Balance. Voor lopers met een smalle of juist brede voet biedt New Balance de Fresh Foam X 860 aan in verschillende breedtematen.

De duurzame materialen van de slijtzool en het zachte mesh bovenwerk zorgen ervoor dat je er lang plezier aan beleeft. Zijn je huidige 860’s aan vervanging toe? De verschillen tussen de versies van New Balance 860 zijn niet heel groot, waardoor je de opvolgende versie met vertrouwen kunt aanschaffen.

Naamgeving van 860 loopschoenen

Het getal van de New Balance 860 bestaat uit twee delen. Het cijfer “8” geeft aan dat het een model is voor de beginnende tot gevorderde loper, die op zoek is naar een technisch erg goede schoen die lang meegaat. De cijfers “60” vormen de typeaanduiding voor antipronatie.

De New Balance 860 heeft diverse voorgangers gekend en daarbij vaak een verandering in naam. Enkele voorbeelden:

  • Trufuse 860 v9
  • Trufuse 860 v10
  • Fresh Foam 860 v11
  • Fresh Foam 860 v12
  • Fresh Foam X 860 v13

Wil je de New Balance 860 loopschoenen voor dames of heren bestellen? Dat kan bij All4running. Hier vind je de 860 in verschillende kleuren en maten. Bestel jouw 860 loopschoenen direct online in de webshop. 

Alternatief schoenadviessluit

Het model schoenen waar jij naar zoekt, heeft grote overeenkomsten met een ander model schoenen. Lopers als jij kunnen in veel gevallen goed uit de voeten op beide modellen.