SHOPPING MARATHON DEALS KORTINGEN TOT WEL 60% ⟩

Mizuno Wave Rider

19 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

19 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Mizuno Wave Rider kopen?

De Mizuno Wave Rider is een iconische loopschoen die al meer dan 25 jaar voorop loopt. Al meer dan 25 jaar lang maakt Mizuno de Wave Rider beter en beter. Dit avontuur heeft er toe geleid dat de schoen is uitgegroeid tot één van de meest iconische loopschoenen in de markt. Het is een echte allemansvriend. Een alledaagse trainingsschoen, voor de langere of korte afstanden.

Betere loopprestaties met de Wave Rider 

De ultralichte Wave Rider staat garant voor de beste loopprestaties. Het is een neutrale loopschoen uit het topsegment, die geschikt is voor zowel duurloop als snelle intervaltraining. Op de verharde weg heeft hij een fijne, soepele afwikkeling en in het bos geeft hij veel stabiliteit en comfort. De Wave Rider hardloopschoenen zijn er voor zowel dames als heren. 

Ontdek de Mizuno Wave Rider

De Wave Rider maakt gebruik van de herkenbare Mizuno technologie, de Wave technologie. De befaamde golfvormige plaat die zorgt voor een stabiele landing en meer veerkracht tijdens de afzet. Deze Plate is door de meerdere innovaties in de binnenkant iets verstevigd zodat je meer stabiliteit ervaart. De zool van de 25e Wave Rider bestaat uit MIZUNO ENERZY. Dit materiaal zorgt voor veel demping en meer responsiviteit. 


Bij All4running zijn er al meerdere modellen gepasseerd, waaronder:

  1. Wave Rider 21
  2. Wave Rider 22
  3. Wave Rider 23
  4. Wave Rider 24
  5. Wave Rider 25

Op All4running vind je scherpe prijzen voor de Mizuno Wave Rider. De loopschoenen van Mizuno zijn er in verschillende kleuren. Kies de kleur die bij jouw loopoutfit past en ga in de stijl lopen. Wil je dit type loopschoen bestellen of heb je vragen? Neem dan contact op met onze klantenservice. Zij kunnen je alles vertellen over Mizuno Wave Rider loopschoenen.

Alternatief schoenadviessluit

Het model schoenen waar jij naar zoekt, heeft grote overeenkomsten met een ander model schoenen. Lopers als jij kunnen in veel gevallen goed uit de voeten op beide modellen.