Lange tights

Producten 1-30 van 278

Page
per pagina
Van laag naar hoog sorteren

Producten 1-30 van 278

Page
per pagina
Van laag naar hoog sorteren

Loopbroeken: lange tights

Een goede tight vergroot het plezier in het lopen. Een geschikte loopbroek belemmert je op geen enkele manier tijdens je inspanning. Sterker nog, hij helpt je om beter te presteren. Het meest voorkomende model is de tight, oftewel de strakke loopbroek. Dat is niet zonder reden. Een goede looptight vormt zich naar het lichaam en wappert daardoor niet hinderlijk rond je benen. Bij All4running koop je lange looptights voor dames of heren en boven de € 50,- bezorgen wij dit gratis bij je thuis. 

De lange tight is het model dat de benen volledig bedekt. De lange tight is in verschillende diktes verkrijgbaar. Indien 'winter tight' in de producttitel staat vermeld, dan is de broek extra dik en heeft die een gevoerde binnenkant, speciaal voor de koudere dagen. De overige modellen hebben een reguliere dikte en zijn voor zowel het voor- als najaar te gebruiken.

In de webshop vind je lange looptights van verschillende merken zoals Nike, adidas, ASICS of Gore. Er is een brede keuze uit verschillende soorten tights met reflectering, pockets of andere elementen. De meeste lange looptights zijn zwart. 

Onder de lange tights bestaan er nog verschillende variaties. Zo bevatten sommige lange tights compressie-elementen die de spieren extra ondersteunen tijdens het lopen. Het merendeel van de tights bevatten een touwtje in de tailleband, dat ervoor zorgt dat de broek op zijn plek blijft tijdens het lopen. Alle tights is ons assortiment zijn vervaardigd van materiaal dat het zweet efficiënt afvoert.

Alternatief schoenadviessluit

Het model schoenen waar jij naar zoekt, heeft grote overeenkomsten met een ander model schoenen. Lopers als jij kunnen in veel gevallen goed uit de voeten op beide modellen.