CORONA & LOPEN
We are RunstoppableWe are Runstoppable

Heren

(534)

Artikelen 1 tot 42 van 534 in totaal

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Artikelen 1 tot 42 van 534 in totaal

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Loopshirts voor heren


Het is erg belangrijk om een goedpassend en lekker zittend shirt te dragen tijdens het lopen. De lange mouwen shirts zijn fijn om te dragen op de koudere dagen, zodat het extra warm is. Voor de zomer is het dragen van een T-shirt uiteraard het meest comfortabel. De shirts verschillen van dikte, zo kan er gebruik worden gemaakt van verschillende lagen op de koude dagen door verschillende shirts over elkaar heen te dragen. Dit biedt extra warmte.

Er zijn verschillende merken die goed materiaal voor shirts hebben. Nike maakt gebruik van Dri-Fit materiaal. Hierdoor wordt het zweet van je huid afgevoerd en blijf je droog. Nike maakt ook gebruik van platte naden om zo schuring en irritatie tegen te gaan en sommige shirts van Nike bevatten mesh stof voor goede ventilatie. Asics maakt gebruik van MotionDry, dit is ook een sneldrogende stof waardoor het zweet snel van het lichaam wordt weggeleid. Ook het Moisture Transport System van Under Armour voert zweet af en droogt snel. Tevens voorkomt de Anti Odor-technologie van Under Armour de groei van bacteriën die zweetlucht produceren.

De T-shirts van Newline zijn goed geschikt voor het lopen in de zomer bij temperaturen tussen de 15°C en 35°C. De T-shirts hebben een hoog ademend vermogen en een goede zweetafvoer. Odlo heeft een aparte lijn met Ceramicool stof. De Ceramicool stof is de eerste stof waarvan technologisch bewezen is dat het de huid actief afkoelt met 1°C.

Skins maakt gebruik van Dynamische Gradiënt Compressie. Dit houdt in dat de toevoer van zuurstof naar de actieve spieren wordt verhoogd. Het zorgt ervoor dat het de opbouw van melkzuur vermindert waardoor de hersteltijd wordt verkort. Daarbij geeft de compressie gerichte ondersteuning aan de spieren en biedt het stabiliteit.
logo_runningshop_footer
Alternatief schoenadviessluit

Het model schoenen waar jij naar zoekt, heeft grote overeenkomsten met een ander model schoenen. Lopers als jij kunnen in veel gevallen goed uit de voeten op beide modellen.