CORONA & LOPEN
We are RunstoppableWe are Runstoppable

Dames

(504)

Artikelen 1 tot 42 van 504 in totaal

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Artikelen 1 tot 42 van 504 in totaal

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Loopshirts voor dames


Een goede basis voor het lopen is natuurlijk een goedpassend en lekker zittend shirt. Er zijn verschillende soorten shirts. Voor de zomer is het dragen van een T-shirt uiteraard het meest comfortabel, omdat het koeler is zonder mouwen. De shirts met lange mouwen zijn bedoeld voor de winter, zodat het extra warm is. De shirts verschillen van dikte, zo kan er gebruik worden gemaakt van verschillende lagen op de koude dagen door verschillende shirts over elkaar heen te dragen. Dit biedt extra warmte.

De merken Nike, Asics, Under Armour, Newline, Odlo en Skins hebben goed materiaal voor shirts. Zo maakt Nike gebruik van Dri-Fit materiaal, wat ervoor zorgt dat het zweet van je huid wordt afgevoerd. Op deze manier blijf je droog. Ook maakt Nike gebruik van platte naden die schuring en irritatie tegen gaan of er wordt gebruik gemaakt van een helemaal naadloze constructie. Sommige shirts van Nike bevatten mesh stof voor goede ventilatie. Asics maakt ook gebruik van sneldrogende stof, genaamd MotionDry. Hierdoor wordt het zweet van het lichaam weggeleid. Ook het Moisture Transport System van Under Armour voert zweet af en droogt snel. Tevens voorkomt de Anti Odor-technologie van Under Armour de groei van bacteriën die zweetlucht produceren.

De T-shirts van Newline hebben een hoog ademend vermogen en hebben een goede zweetafvoer, goed geschikt voor het lopen in de zomer bij temperaturen tussen de 15°C en 35°C. Odlo heeft een aparte lijn met Ceramicool stof. De Ceramicool stof is de eerste stof waarvan technologisch bewezen is dat het de huid actief afkoelt met 1°C.

Skins maakt gebruik van Dynamische Gradiënt Compressie. Dit houdt in dat de toevoer van zuurstof naar de actieve spieren wordt verhoogd. Het zorgt ervoor dat het de opbouw van melkzuur vermindert waardoor de hersteltijd wordt verkort. Daarbij geeft de compressie gerichte ondersteuning aan de spieren en biedt het stabiliteit.
logo_runningshop_footer
Alternatief schoenadviessluit

Het model schoenen waar jij naar zoekt, heeft grote overeenkomsten met een ander model schoenen. Lopers als jij kunnen in veel gevallen goed uit de voeten op beide modellen.