Dames

(942)

Artikelen 1 tot 42 van 942 in totaal

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Artikelen 1 tot 42 van 942 in totaal

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Loopkleding voor dames


Het mooie van lopen is dat je met alleen een paar goede schoenen gelijk al aan de slag kunt. Toch zul je merken dat een goede set loopkleding zowel je prestaties als het plezier zullen bevorderen. Anders dan het katoenen shirt en de joggingbroek die je nog in de kast had liggen, is de loopkleding die wij aanbieden speciaal ontwikkeld om je zo comfortabel mogelijk te laten lopen.

De loopkleding uit ons assortiment is functioneel en comfortabel. Het zweet wordt effectief afgevoerd, de bewegingsvrijheid wordt vergroot en je wordt beschermd tegen de weersomstandigheden. Een tight (loopbroek), jack, shirt en sport-BH behoren tot je basisuitrusting.

All4running adviseert om zoveel mogelijk met lagen te werken. Zo kun je het shirt in de zomer als enige laag gebruiken, terwijl je er in het najaar een jack overheen draagt ter bescherming tegen regen en wind. Zo ben je flexibel en kun je het merendeel van je garderobe het gehele jaar door gebruiken.

Wil je extra bescherming tegen de kou of het zweet nóg effectiever laten afvoeren? Draag dan een extra laag ondergoed onder je basisuitrusting. In de categorie ondergoed vind je ook onze selectie sport-BH's die speciaal geschikt zijn voor lopen.
logo_runningshop_footer
Alternatief schoenadviessluit

Het model schoenen waar jij naar zoekt, heeft grote overeenkomsten met een ander model schoenen. Lopers als jij kunnen in veel gevallen goed uit de voeten op beide modellen.