Skip to main content
Top tien beste Trailschoenen
Top tien trailschoenen

Trail  > New balance trail

New Balance Trail More v3 trailschoenen

Ontdek de New Balance trailcollectie

Trailrunning is een unieke ervaring die niet alleen kracht en uithoudingsvermogen vereist, maar ook de juiste uitrusting. In de zoektocht naar die perfecte balans tussen comfort, bescherming en prestatie, heeft New Balance een trailruncollectie ontworpen die belooft elke trailrunner, van beginner tot elite, te transformeren. Met geavanceerde technologieën en doordachte ontwerpen richt New Balance zich op het leveren van schoenen en kleding die de ruigste terreinen aankunnen, terwijl ze toch licht en comfortabel blijven. In deze blog duiken we dieper in de kern van de trailruncollectie van New Balance.

Bekijk de New Balance trailcollectie

Over New Balance Trail

De New Balance trailrunning collectie biedt een uitgebreide selectie van schoenen, kleding en accessoires, ontworpen om de uitdagingen van ongebaande paden aan te gaan. Met schoenen die voorzien zijn van de beste foams van New Balance en de zolen met de beste grip, garandeert deze lijn comfort en stabiliteit op diverse ondergronden. Het innovatieve bovenwerk beschermt de voeten tegen scherpe objecten, terwijl waterdichte modellen droge en comfortabele voeten waarborgen. De kleding, vervaardigd uit lichtgewichte en ademende materialen, is uitgerust met functionele zakken en weerbestendige eigenschappen. Reflecterende details verhogen de zichtbaarheid en veiligheid. Deze collectie, gemaakt voor zowel beginnende als ervaren trailrunners, belooft topprestaties op elk terrein. Elk item binnen de New Balance trailrunningcollectie is een toonbeeld van innovatie en duurzaamheid, specifiek afgestemd op de behoeften van de moderne trailrunner.

New Balance trailkleding

Met de juiste kleding ben je als trailrunner goed voorbereid op verschillende weersomstandigheden. De kledingcollectie van New Balance heeft items voor als het warm en droog is, maar ook voor als het nat en koud is. De broeken hebben extra opbergmogelijkheden zodat je alles wat je nodig hebt mee kunt nemen. Je herkent de trailkleding van New Balance aan de letters AT in de naam. Dit staat voor All Terrain.

Bekijk New Balance trailkledingBekijk alle New Balance kleding
Top tien trailschoenen
New Balance trailkleding
New Balance traikleding
"De New Balance trailcollectie biedt een hele mooie mix van trailschoenen en kleding voor zowel korte, lange, snelle en langzame trailruns."

Menno Munster – Productexpert

Achter de schermen bij New Balance

De New Balance trailrunningschoenen op een rijtje

Welke New Balance trailrunningschoen het beste bij jou past is afhankelijk van het doel dat je hebt met trailrunnen. De schoenen uit de Fresh Foam-lijn zijn fijne allrounders die je voor elke run kunt gebruiken, terwijl schoenen uit de FuelCell-lijn lichter en meer gemaakt voor snelheid.

Opsomming 1

New Balance Fresh Foam X Hierro

Met zijn veelzijdige karakter is de New Balance Fresh Foam X Hierro de ideale allrounder voor al je trailruns. De schoen beschikt over alle eigenschappen om een betrouwbare schoen te zijn voor ieder type trail en afstand. Laat geen obstakel je tegenhouden met deze betrouwbare trailschoen!

Type: allround trail Offset: 8 mm Gewicht: ca. 301 gr
Shop de New Balance Fresh Foam X Hierro
Opsomming 2

New Balance Fresh Foam X More Trail

De New Balance Fresh Foam X More Trail is een trailschoen speciaal ontworpen voor lopen over lange afstanden. Als je ultra-afstanden loopt of gewoon houdt van heel veel demping is dit jouw trailschoen. Geniet van de perfecte balans tussen grip, bescherming en stabiliteit en verken ongerepte natuurgebieden met deze trailschoen!

Type: maximale demping Offset: 4 mm Gewicht: ca. 320 gr
Shop New Balance Fresh Foam X More Trail
Opsomming 3

New Balance Fresh Foam Garo

De New Balance Fresh Foam Garo is een betrouwbare allrounder voor al je trailavonturen. De schoen heeft een veelzijdig karakter waardoor dit model voor iedere trailafstand en type training geschikt is. De all-terrainslijtzool is zo gemaakt dat je ermee zowel op de weg als de trails uit de voeten kunt. Geniet van de perfecte balans tussen grip, bescherming en stabiliteit en verken ongerepte natuurgebieden met deze trailschoen!

Type: road to trail Offset: 8 mm Gewicht: ca. 304 gr dames
Shop de New Balance Fresh Foam Garo
Opsomming 4

New Balance FuelCell Supercomp Trail

De New Balance FuelCell SuperComp Trail is de superschoen onder de trailschoenen. De combinatie van het Fuelcell foam en Carbon Energy Arc, een technologiesysteem dat helpt om het energierendement te maximaliseren, zorgt voor een maximale demping en responsiviteit. Ideaal voor snellere, lange trailruns en wedstrijden!

Type: trailwedstrijden Offset: 10 mm Gewicht: ca. 272 gr
Shop New Balance FuelCell Supercomp Trail
Opsomming 5

New Balance FuelCell Venym

Als je op zoek bent naar snelheid op de trails dan is er ook de New Balance FuelCell Venym. Deze trailschoen is zeer licht van gewicht en geeft ook veel grip op onverhard terrein. Het FuelCell foam geeft een voortstuwend gevoel om jou zo snel mogelijk over de trails te laten vliegen. De Venym is het meest geschikt voor kortere afstanden.

Type: snelle trails Offset: 6 mm Gewicht: ca. 208 gr
Shop de New Balance FuelCell Venym