Skip to main content
adidas Terrex collectie
adidas Terrex collectie

Koopgids

Ontdek adidas Terrex

De Terrex collectie van adidas is gemaakt voor avontuur. De schoenen, kleding en accessoires zijn bestand tegen alle uitdagingen die tijdens het lopen van trails op je af komen, of het nu regen, kou, hitte of blubber is. Wil jij weten welke Terrex trailschoenen het beste bij je passen of welk jasje je moet hebben om zeker te weten dat je niet nat wordt? Deze adidas Terrex koopgids helpt jou om de beste keuze te maken, zodat jij onbezorgd op avontuur kunt.

Shop adidas Terrex
adidas Soulstride hardloopschoenen

Over adidas Terrex

De adidas Terrex collectie is een reeks van schoenen, kleding en accessoires die speciaal zijn ontworpen voor outdooractiviteiten. Hoewel er ook items speciaal zijn voor wintersport, mountainbiken en hiken, richt de looptak van Terrex zich speciaal op trailrunning. Deze collectie bevat diverse modellen schoenen, elk met hun specifieke kenmerken en functies om te voldoen aan de verschillende behoeften van trailrunners.

Of je nu van plan bent om op volle snelheid een korte trailrun te lopen of juist gaat voor een lange duurloop, er is altijd een geschikte trailschoen van adidas voor jou te vinden. De adidas trailschoenen zorgen voor grip op verschillende terreinen zoals rotsen, modder, zand en gravel. Het bovenwerk bevat extra verstevigingen om je voeten te beschermen tegen scherpe obstakels. Er zijn ook adidas trailschoenen die volledig waterdicht zijn, zodat je voeten droog en comfortabel blijven.

Naast de schoenen, biedt de adidas Terrex collectie ook kleding en accessoires zoals jassen, shorts en rugzakken die zijn ontworpen om te presteren in uitdagende omstandigheden. De kleding is lichtgewicht, heeft extra zakken om sleutels of gels mee te nemen en houdt je lichaam warm in natte omstandigheden.

De adidas Terrex loopcollectie is gemaakt voor zowel beginnende als ervaren trailrunners en is bedoeld om te helpen bij het bereiken van topprestaties op de onverharde paden.

adidas Terrex trail
adidas Terrex trailrunning
adidas Terrex Mobile
“De adidas Terrex loopcollectie is gemaakt voor zowel beginnende als ervaren trailrunners en is bedoeld om te helpen bij het bereiken van topprestaties op de onverharde paden.”

Daan Glorie – Productexpert

De adidas Terrex trailschoenen op een rijtje

Welke adidas trailschoen het beste bij je past is afhankelijk van wat jouw doel is met trailrunnen. Zo zijn er Terrex schoenen speciaal voor snelheid (de speedmodellen) en speciaal voor lange afstanden (de ultramodellen). Ook zijn er modellen uitgevoerd met Gore-Tex zodat je voeten droog blijven in natte omstandigheden.

adidas Terrex Speed Ultra

De adidas Terrex Agravic Speed Ultra is speciaal ontworpen voor het lopen van lange afstanden. Bij het lopen van 50km of meer wil je een trailschoen die continu gerichte demping geven. Dit is de perfecte wedstrijdschoen, want hij is voorzien van het veerkrachtige LightstrikePro dempingsmateriaal en TPU Energy Rods voor maximale energieteruggave op de trails. Door de agressieve rocker krijg je een snelheidsimpuls tijdens afdalingen.

Type: lange afstand + snelheid  Offset: 8mm  Gewicht: ca. 260 gram

adidas Terrex Speed

De adidas Terrex Agravic Speed is een betrouwbare allrounder voor al je trailavonturen. Deze trailschoen is lichtgewicht en voorzien van LightstrikePro foam waardoor je hem ook prima kan gebruiken tijdens je snelle trailruns. Door zijn veelzijdige karakter kan je dit model dus voor iedere afstand en type training gebruiken. De Continental slijtzool geeft jou de optimale grip tijdens alle omstandigheden.

Type: allround + snelheid  Offset: 8mm  Gewicht: ca. 220 gram

adidas Terrex Agravic Flow

adidas Terrex Agravic Flow 2 GTX

De adidas Terrex Agravic Flow 2 zijn comfortabele en neutrale trailschoenen met een Gore-Tex bovenwerk en houden je voeten droog in natte omstandigheden. De loopschoenen zijn ontworpen voor zowel korte als lange afstanden. Ook zijn de schoenen geschikt voor afwisseling van ondergronden.

Type: Allround trailrunning  Offset: 8mm  Gewicht: ca. 340 gram

adidas Terrex Soulstride Flow

adidas Terrex Soulstride Flow

De adidas Terrex Soulstride Flow zijn neutrale trailschoenen voor lange afstanden. Het bovenwerk is gemaakt van technisch gebreid mesh. Door de wat stevigere zool kan deze schoen ook gebruikt worden voor hiken.

Type: Trail/wandelschoen  Offset: 8mm  Gewicht: ca. 314 gram

adidas Terrex Soulstride Ultra

De adidas Terrex Soulstride Ultra is speciaal ontworpen voor het lopen van lange afstanden. Bij het lopen van 50km of meer wil je trailschoenen die continu gerichte demping geven. Het avontuur wacht op je met deze trailschoen, klaar om je te begeleiden op ruige ondergronden!

Type: lange afstand  Gewicht: ca. 294 gram

adidas Terrex kleding

Met de juiste kleding ben je als trailrunner goed voorbereid op verschillende weersomstandigheden. De kledingcollectie van adidas Terrex heeft items voor als het warm en droog is, maar ook voor als het nat en koud is. In de kleding zit speciale technologie verwerkt voor bijzondere omstandigheden. Zo herken je kleding voor in de warmte aan het HEAT.RDY of AERO.RDY label en ben je helemaal klaar om de wind, de regen of de kou in te gaan met de WIND.RDY, RAIN.RDY en COLD.RDY kledingstukken.

Shop adidas Terrex kleding

adidas Terrex accessoires

Om helemaal goed uitgerust op de trails op te gaan heeft adidas Terrex ook alle accessoires die je nodig hebt. Om eten, drinken en een jasje mee te kunnen nemen is het adidas Performance Terrex Trail Vest ideaal. Om blaren te voorkomen is een goed ademende sok belangrijk. De adidas Terrex Trail Agravic Crew Socks zijn bovendien naadloos en sneldrogend. Als je de zon en regen uit je gezicht wilt houden is er de adidas Terrex Graphic 5 Panel Cap (dames / heren). Dankzij de HEAT.RDY technologie blijft je hoofd daarbij lekker koel.

adidas Terrex Agravic

De Agravic-lijn binnen de Terrex-collectie bevat de productenadidas met de nieuwste en beste technologieën. De gebruikte materialen zijn lichter, beter ademend of beter bestand tegen invloeden van buitenaf dan de rest van de collectie. De Agravic Pro kledinglijn is speciaal gericht op het lopen van wedstrijden en is nóg lichter!

Eindsprint

Heb je vragen over een van onze adidas Terrex producten, neem dan contact op met onze klantenservice. Onze loopexperts helpen je graag verder bij het selecteren van de juiste adidas trailschoenen en accessoires.

Shop adidas Terrex