Skip to main content

Shopping Marathon

Twaalf dagen lang tot 42% korting op

Kortingen tot aan de finishlijn

De Shopping Marathon is officieel van start gegaan! Profiteer 12 dagen lang van hoge kortingen op: loopschoenen, loopkleding, loopaccessoires en sportvoeding.

Loopschoenen

Een marathon kun je niet lopen zonder een goed paar loopschoenen. Profiteer tijdens de Shopping Marathon van kortingen op merken als adidas, ASICS, Karhu, On, Nike en meer.

Extra korting op ASICS

Ontvang tot en met maandag 8 april 15% extra korting op geselecteerde ASICS producten. Kopieer onderstaande kortingscode en bekijk de selectie.

Hardloop Kleding

Race Day is here. Je wilt de beste outfit voor de snelste tijden. Profiteer tijdens de Shopping Marathon van kortingen op merken als Mizuno, Odlo, Craft en meer.

Uitgelichte deals

New Balance

Tijdelijk 35% korting op de de New Balance Fresh Foam X 880 v13.  Een neutrale allround loopschoen die perfect is voor je dagelijkse run.

Saucony

De Saucony Triumph 21 is een lichte en zachte prestatieschoen die is gemaakt voor iedereen die net dat beetje meer wil halen uit de dagelijkse kilometers. Nu tijdelijk afgeprijsd.

On

De beste kwaliteit voor een mooie prijs tijdens de Shopping Marathon. Ontdek welke producten van het Zwitserse merk On zijn afgeprijsd.