I'm doing this for me

Goede voornemens checklist

De jaarwisseling is geweest en de goede voornemens zijn vastgesteld. Lopers houden wel van een uitdaging. Of je nou begint met lopen, wil trainen voor een marathon of het lopen juist weer wil oppakken, het kan knap lastig zijn om vol te houden. Wees daarom niet te streng voor jezelf en onthoud: ‘I’m doing this for me’. Wij helpen je graag je loopdoel te bereiken en dat begint uiteraard met de juiste loopitems.

Goede voornemen

Loopschoenen

Jouw loopdoel kun je niet behalen zonder goede loopschoenen. Gun jezelf een nieuw paar om jouw goede voornemens te behalen. Met die nieuwe schoenen ren je net even harder of verder!

Goede voornemen

Loopkleding

Een stijlvolle nieuwe outfit geeft extra motivatie om in je vrije tijd te lopen. Ook als je misschien eventjes minder zin hebt. Trotseer de kou en werk naar je nieuwe doel toe. Kleine tip: draag lagen.

Goede voornemen

Sporthorloge

Plan je trainingen en hou je voortgang bij met een sporthorloge. Zeker voor de meer ervaren loper geen overbodige luxe. Beloon jezelf met een nieuwe digitale trainingspartner.

Goede voornemen

Sportondergoed

Omdat de eerste maanden van het nieuwe jaar nog koud kunnen zijn, is een goede onderlaag erg belangrijk. Je laat je ten slotte niet tegenhouden door de kou om je goede voornemens waar te maken.

Goede voornemen

Sport bh

Een goede sport bh mag niet ontbreken bij het bereiken van je doel. Ze zijn ontworpen om jouw bewegingen zo goed mogelijk op te vangen. En stiekem geeft zo’n nieuwe sport bh je ook een zelfverzekerd gevoel.

Goede voornemen

Verlichting

De dagen zijn nog kort aan het begin van het nieuwe jaar. Toch laten we ons er natuurlijk niet van weerhouden om die goede voornemens te behalen. Ga veilig en voorbereid op pad met goede verlichting.

I'm doing this for me

Goede voornemens en lopen gaan hand in hand. Beiden doe je voor jezelf. Of je nu alleen loopt om wellicht dit jaar die stap naar de marathon te maken of met een groepje loopt om samen op pad te gaan. Het gaat om jouw glimlach en jouw goede gevoel. Het is nooit te laat om te beginnen en je goede voornemens waar te maken. Heb je vragen over een van de bovenstaande loopitems? Kom dan gerust eens langs in een van onze winkels of neem contact op met de klantenservice.