Skip to main content

De Nike Bright Mango collectie is binnenkort verkrijgbaar bij All4running. Nadat kortgeleden de Raw Kinetic Pack van Nike verscheen is er binnenkort alweer een nieuwe collectie beschikbaar. Deze nieuwe collectie bestaat uit Nike’s meest vooraanstaande loopschoenen. De spraakmakende eerdere versies van de schoenen verschenen onder andere in het felgroen en felroze. Nu worden we getrakteerd op een Bright Mango, ofwel feloranje, kleurencombinatie. Ben jij van Oranje, of ben jij van plan king of queen te worden van jouw parcours? Dan zijn deze wedstrijd en trainingsschoenen jouw ticket naar succes.

Shop het Nike Bright Mango Pack

De Bright Mango Collectie bestaat uit de volgende modellen:

Alphafly NEXT%

Air Zoom Alphafly NEXT% in box.

Tempo NEXT%

Tempo NEXT% verticaal in box

Vaporfly NEXT%

Vaporfly verticaal in box

Pegasus 37

Air Zoom Alphafly NEXT% side shot

Air Zoom Alphafly NEXT%

De Nike Air Zoom Alphafly NEXT% is een van de meest spraakmakende schoenen ooit. Sinds Eliud Kipchoge een jaar geleden op een prototype van de schoen de eerste loper was die een marathon onder de twee uur finishte, is deze super schoen niet meer weg te denken uit de loopwereld.

De Alphafly is een waar technologisch hoogstandje: met twee ultra-responsieve Air Zoom pods in de voorvoet, extra ZoomX foam in de hak en natuurlijk de carbon plaat in de tussenzool. Met deze schoen (en natuurlijk een hoop training) ga je zeker records verbreken. Niet voor niets lopen alle toppers op de Alphafly of afgeleiden van deze wonderschoen.

Lees meer over de Alphafly NEXT%.

ZoomX Vaporfly NEXT%

Grootsheid bereik je niet alleen. Aan de wieg van de Alphafly stond de befaamde Vaporfly. Zonder de Vapor zou de Alpha er niet geweest zijn. De Alphafly NEXT% wordt nu terecht als de snellere schoen gezien. Ondanks dat de Vaporfly NEXT% niet kan tippen aan de snelheid van de Alphafly is het zonder meer een van de snelste wedstrijdschoenen op de markt.

De Vaporfly was een van de eerste wedstrijdschoenen die gebruik maakte van een carbon plaat in de tussenzool. Deze Carbon Fiber plaat, een plaat van koolstofvezel, over de gehele lengte van de voet stuwt je als het ware voort. De schoen dwingt je bijna om op hoge snelheid te lopen.

Lees meer over de Vaporfly NEXT%.

ZoomX Vaporfly NEXT% side shot

ZoomX Vaporfly NEXT%

Grootsheid bereik je niet alleen. Aan de wieg van de Alphafly stond de befaamde Vaporfly. Zonder de Vapor zou de Alpha er niet geweest zijn. De Alphafly NEXT% wordt nu terecht als de snellere schoen gezien. Ondanks dat de Vaporfly NEXT% niet kan tippen aan de snelheid van de Alphafly is het zonder meer een van de snelste wedstrijdschoenen op de markt.

De Vaporfly was een van de eerste wedstrijdschoenen die gebruik maakte van een carbon plaat in de tussenzool. Deze Carbon Fiber plaat, een plaat van koolstofvezel, over de gehele lengte van de voet stuwt je als het ware voort. De schoen dwingt je bijna om op hoge snelheid te lopen.

Lees meer over de Vaporfly NEXT%.

ZoomX Vaporfly NEXT% side shot
Air Zoom Tempo NEXT% detail shot

Air Zoom Tempo NEXT%

De Nike Air Zoom Tempo NEXT% is de meest recente toevoeging aan Nike’s NEXT% collectie. Nike heeft deze schoen speciaal ontwikkeld omdat lopers aangaven dat zij graag een trainingsschoen zouden hebben die vergelijkbaar is met de Vaporfly en de Alphafly. De Nike Air Zoom Tempo NEXT% vervult precies die rol; waar je je wedstrijden loopt op de Vaporfly of Alphafly, kun je de Tempo NEXT% gebruiken tijdens je trainingen.

De Air Zoom Tempo NEXT% bereidt je goed voor op race day. De Tempo lijkt erg op de Alphafly, maar kent toch enkele verschillen. Waar de Alphafly een carbon plaat heeft, heeft de Tempo NEXT% een flexibelere kunststof plaat met een vergelijkbare werking als de carbon plaat. Daarnaast is de Tempo een stuk duurzamer dan de Alphafly.

Lees meer over de Tempo Next%.

Pegasus 37 for Women

Kleine tip: als je mango deze kleur heeft, eet hem dan niet op.

De Air Zoom Pegasus 37 maakt ook deel uit van de Bright Mango collectie. De schoen komt echter niet uit in een volledig oranje versie, maar de Swoosh (het Nike logo) hint wel degelijk naar team Bright Mango. Nike heeft ervoor gekozen om onderscheidt te maken tussen de NEXT% family en de overige schoenen in de Bright Mango collectie. Waar de NEXT% schoenen echte super shoes zijn is de Pegasus 37 een goede allrounder. Daarom ook het verschil in kleur. De Pegasus 37 is dan ook goed te gebruiken ter voorbereiding op je wedstrijden. Je wedstrijden loop je dan uiteraard op de Alphafly of Vaporfly.

Lees meer over de Pegasus 37.

Air Zoom Pegasus 37 voor dames

Pegasus 37 for Women

Kleine tip: als je mango deze kleur heeft, eet hem dan niet op.

De Air Zoom Pegasus 37 maakt ook deel uit van de Bright Mango collectie. De schoen komt echter niet uit in een volledig oranje versie, maar de Swoosh (het Nike logo) hint wel degelijk naar team Bright Mango. Nike heeft ervoor gekozen om onderscheidt te maken tussen de NEXT% family en de overige schoenen in de Bright Mango collectie. Waar de NEXT% schoenen echte super shoes zijn is de Pegasus 37 een goede allrounder. Daarom ook het verschil in kleur. De Pegasus 37 is goed te gebruiken ter voorbereiding op je wedstrijden. Je wedstrijden loop je dan uiteraard op de Alphafly of Vaporfly.

Lees meer over de Pegasus 37.

Air Zoom Pegasus 37 voor dames
Zoom Fly 3 Bright Mango

Zoom Fly 3

De Zoom Fly 3 kan je zien als het kleine broertje van de Vaporfly NEXT%. Het is een toegankelijke wedstrijdschoen voor korte en lange afstanden. De schoen is gemaakt voor snelheid en daarom zeer geschikt voor tijdens je wedstrijden en tempo trainingen.

Een groot verschil tussen de Zoom Fly 3 en de Vaporfly en Alphafly is dat de Zoom Fly een stuk duurzamer is. De Zoom Fly is daarom ook prima geschikt als trainingsschoen. Je zou deze schoen daarom ook goed als verlengstuk van je Vapor- en Alphafly kunnen gebruiken: trainen of je Fly’s en racen op je Vapors of Alpha’s.

Lees meer over de Zoom Fly 3.

Vorige Speciale Collectie

Raw
Kinetic
Pack

Dames & Heren

Alphafly Raw Kinetic
Shop Raw Kinetic Pack
Voorgaande edities

Air Zoom
Pegasus
37

Dames & Heren

Nike Air Zoom Pegasus 37
Shop Pegasus 37
Voorgaande edities

Air Zoom
Tempo
NEXT%

Dames & Heren

Air Zoom Tempo NEXT% Zwarte Versie
Shop Tempo NEXT%