Skip to main content

De HOKA ONE ONE Bondi 7 kun je vergelijken met een dagje naar de spa voor je voeten. Een vermoeide, gespannen rug laat je behandelen met een ontspannende massage. Maar heb je ooit aan je voeten gedacht? Jij misschien niet, maar HOKA wel. De zevende editie van de Bondi is één van de zachtste en meest comfortabele loopschoenen op de markt. Het model is bijzonder geschikt voor recreatieve en langere loopsessies op een lager of gemiddeld tempo. In deze blog vertellen we je waarom.

Shop de Bondi 7

Twee jaar nadat de Bondi 6 op de markt kwam, staat nu nummer 7 in de startblokken om jouw loophart te veroveren. De neutrale loopschoenen bouwen voort op het succes van haar voorgangers. De Bondi 7 bevat een identieke tussenzool en slijtzool als de Bondi 6. De update zit hem dan ook in het bovenwerk. Als trots lid van de HOKA Glide-collectie staat de Bondi 7 garant voor maximale demping met een zo laag mogelijk gewicht. De schoenen bieden veel comfort en verlichting voor de knieën en enkels.

HOKA ONE ONE Bondi 7 in detail

Ontdek de unieke eigenschappen van dit model loopschoenen

HOKA ONE ONE Bondi 7
Nieuw Open Engineered Mesh-bovenwerk
Kraag met Memory Foam
EVA-tussenzool met Meta-Rocker voor een soepele afwikkeling van de voeten
Duurzaam rubber in de slijtzool
Afgeschuind ontwerp bij de hak voor een soepele haklanding

Just breathe

Het nieuwe Open Engineered Mesh-bovenwerk biedt een hoog ademend vermogen en zorgt voor een aangenaam gevoel tijdens het lopen, ook bij warmere temperaturen. Het omsluit de voeten en biedt ondersteuning dankzij de TPU-overlays. Deze overlays vindt je met name bij de middenvoet voor wat extra omsluiting en een goed lockdown gevoel in de schoen. De nieuwe kraag met traagschuim geeft een extra dosis comfort en een zacht gevoel rondom de enkel. De geïntegreerde hielkap houdt de hak stevig op zijn plaats. Deze elementen dragen bij aan een ontspannen run. Het enige wat jij nog hoeft te doen, is ademen en je ene voet voor de ander zetten.

HOKA ONE ONE Bondi 7
HOKA ONE ONE Bondi 7

Massage vanuit de tussenzool

De stack height, of te wel de hoogte van de tussenzool, springt bij de Bondi 7 direct in het oog. Bij het dames model bedraagt de hoogte van de zool ongeveer 31 mm en voor de heren 33 mm. Deze dikke tussenzool is ideaal voor lopers die de voorkeur geven aan een zachte, gedempte loopervaring en veel bescherming tegen schokken. Net als de tussenzool uit de oudere Bondi 6 bestaat de tussenzool van de nieuwe Bondi 7 uit EVA-materiaal. Dit materiaal is niet enkel veerkrachtig en duurzaam, maar ook heel licht van gewicht. Dit resulteert in zeer goede demping en een zacht, luxueus gevoel terwijl je het idee hebt dat je bent vergeten om je schoenen aan te trekken. Het gewicht van de Bondi 7 is namelijk bijzonder laag.

Deze eigenschappen maken de Bondi 7 een ideale partner voor duurlopen op een langer tempo of voor herstelruns. Of anders gezegd; runs waarbij dat nieuwe PR even niet direct van toepassing is. We zeggen expres ‘niet direct’, want je herstel speelt een essentiële rol bij het behalen van dat PR. Dat doe je niet op één dag, daar werk je naar toe. Je herstelruns dragen daar aan bij. Ben je een iets zwaardere loper? Geef de Bondi 7 dan ook zeker een kans. De gedegen reactiviteit van de Bondi 7 heeft het model te danken aan de Early Meta-Rocker-technologie die de overgang van de middenvoet naar voorvoet stimuleert.

Go with the flow

Vloeiend en soepel lopen. Je rolt bijna vooruit. Het licht afgeschuinde ontwerp van de hiel van de Bondi 7 draagt hier zijn steentje bij. Vooral haklanders profiteren van de geoptimaliseerde rollende beweging. De slijtzool bestaat uit slijtvast rubber en versterkt de zool met duurzame eigenschappen zonder de loopschoenen te verzwaren. Geen zorgen dus. Een ontspannen lijf, een gerust hart en een leeg hoofd. Zoals we al zeiden, bijna vergelijkbaar met een dagje naar de spa.

HOKA ONE ONE Bondi 7

Een reddende engel voor je benen.

De HOKA ONE ONE Bondi 7 zijn loopschoenen die een zeer hoog demping-gehalte bieden. Hierdoor kunnen de schoenen een verademing zijn voor lopers met vermoeide benen of gevoelige knieën. Maar ook als je geen vermoeide of pijnlijke benen hebt, is de Bondi een fijne schoen. Wil je simpelweg relaxt en op een rustiger tempo een rondje lopen? Dan staat de Bondi voor je klaar.

Shop de HOKA ONE ONE Bondi

In één adem

De HOKA ONE ONE Bondi 7 borduurt voort op de sterke eigenschappen van de Bondi 6. De updates in het bovenwerk zijn gericht op het verhogen van het comfort. Deze updates bestaan met name uit het gebruik van een ander materiaal en een vernieuwde constructie rondom de hiel. De Bondi 7 is de koning van de demping en geschikt voor lange en korte runs op een lager of gemiddeld tempo of voor je herstelruns. Ben je enthousiast over de voordelen van de HOKA Glide-collectie, maar zoek je een iets veelzijdigere schoen? Dan staat de Clifton 7 voor je klaar. Wil je minder demping en een nog lichtere schoen die ook je intervaltrainingen goed doorstaat? Dan is de Rincon 2 wellicht een goede keuze. Zoek je iets vergelijkbaars van een ander merk? Dan kun je de Bondi in het straatje zetten bij de Nimbus van ASICS, de Brooks Glycerin, de adidas Ultraboost en de Echelon van Saucony, al wint de Bondi het absoluut als je kijkt naar de ratio van demping en gewicht.

Nieuwsgierig geworden? De HOKA ONE ONE Bondi 7 shop je hier in onze webshop. Bij eventuele vragen kun je contact opnemen met onze klantenservice.

Technische specificaties
Offset
4 mm
Gewicht Heren
ca. 303 gram (US 9)
Gewicht Dames
ca. 252 gram (US 7.5)
Type loper
Neutrale loper
Type schoen
Allround loopschoenen
Nieuw

HOKA ONE ONE
Bondi 7

Dames

HOKA ONE ONE Bondi 7
Shop dames
Nieuw

HOKA ONE ONE
Bondi 7

Heren

HOKA ONE ONE Bondi 7
Shop heren
Zie ook

Alle HOKA
schoenen

Overzicht

HOKA ONE ONE mach 3
Shop alle HOKA-schoenen