HOKA ONE ONE Bondi

Producten 1-30 van 34

Page
per pagina
Van laag naar hoog sorteren

Producten 1-30 van 34

Page
per pagina
Van laag naar hoog sorteren

HOKA ONE ONE Bondi

De Bondi loopschoenen van HOKA ONE ONE zijn er voor de neutrale lopers. De Bondi symboliseert hetgeen waar het merk HOKA voor staat, namelijk: ultiem comfort. De Bondi loopschoenen zijn perfect voor recreatieve lopers of beginnende lopers. Lopers die een lager tempo willen lopen dan gemiddeld ervaren veel comfort van de Bondi. HOKA ONE ONE Bondi shop je online in de webshop en wordt gratis bij je thuisbezorgd. De schoenen van HOKA zijn beschikbaar voor dames en heren in verschillende kleuren. Op dit moment is de Bondi 7 het nieuwste model van HOKA. De Bondi is ook beschikbaar voor lopers met bredere voeten.

De Bondi staat voor comfort. Niet alleen door de ondersteuning van het EVA-materiaal in de tussenzool, maar ook het bovenwerk draagt hieraan bij. Het Open Engineerd Mesh creëert een goed ademend bovenwerk. En de nieuwe kraag met traagschuim geeft een extra dosis comfort en een zacht gevoel rondom de enkel. De Bondi is een relatief zware loopschoen. Echter is dit nagenoeg nooit van belang voor de startende loper.

Alternatief schoenadviessluit

Het model schoenen waar jij naar zoekt, heeft grote overeenkomsten met een ander model schoenen. Lopers als jij kunnen in veel gevallen goed uit de voeten op beide modellen.