Skip to main content

De ASICS Gel Pulse 11 is uitgekomen. Een mooi moment om dit nieuwe model loopschoenen eens onder de loep te nemen. De elfde versie van de Pulse is speciaal ontworpen voor comfort tijdens het lopen op de weg. In deze blog nemen we stap voor stap met je door wat je van de nieuwe ASICS Gel Pulse 11 kan verwachten. Wie weet worden deze neutrale loopschoenen jouw nieuwe loopmaatjes.

Shop ASICS Gel Pulse 11

De elfde versie van de ASICS Gel Pulse heeft enkele updates gekregen. De grootste update zit in de tussenzool. Deze bevat namelijk Amplifoam. Dit dempingsmateriaal is een stuk duurzamer dan het bekende Flytefoam van ASICS. Maar het Amplifoam geeft een zeer zachte demping en biedt tegelijkertijd meer duurzaamheid. Hierdoor kun jij langer op je ASICS Gel Pulse 11 lopen.

ASICS Gel Pulse 11 in detail

Ontdek de unieke eigenschappen van dit model loopschoenen

ASICS Gel Pulse 11
Ademend Mesh bovenwerk
Extra versteviging door overlays
Nieuwe Amplifoam demping
Vertrouwde Gel formule

Koele kilometers

Laten we beginnen met het bovenwerk. Het bovenwerk van de ASICS Gel Pulse 11 is gemaakt van mesh, zoals we ook in de voorganger zagen. Dit materiaal biedt een hoog ademend vermogen en omsluit te voeten op comfortabele wijze. Je voeten blijven hierdoor koel tijdens het lopen. Zeker bij het lopen van langere afstanden is dit een fijne eigenschap. De overlays in de voorvoet bieden extra versteviging zonder de bewegingsvrijheid te beperken.

ASICS Gel Pulse 11
ASICS Gel Pulse 11

De update

Zoals eerder verteld is, zit het grootste verschil in de tussenzool. De ASICS Gel Pulse 11 bevat een tussenzool van Amplifoam. Het Amplifoam-materiaal geeft zeer zachte demping zoals we gewend zijn van de meeste ASICS schoenen, maar heeft een andere dichtheid. De vernieuwde dichtheid van het materiaal zorgt ervoor dat het Amplifoam een stuk duurzamer is dan het veelgebruikte Flytefoam. Het materiaal gaat langer mee, waardoor je langer op de Gel Pulse 11 door kunt lopen. Het materiaal biedt comfortabele schokabsorptie en demping, gecombineerd met veel flexibiliteit.

Shocking

Een veel gebruikte technologie in ASICS loopschoenen is de Gel formule. Niet gek want het Gel is zeer geliefd bij vele lopers. Maar wat doet de Gel technologie precies? In de ASICS Gel Pulse 11 zit het Gel in de hiel. Hier worden de schokken die jouw voeten te verduren krijgen opgevangen. Bij elke landing wordt de druk over de voeten verdeeld. Hierdoor wordt de natuurlijke afwikkeling van de voeten gestimuleerd zodat jij langer kunt blijven lopen. Om een nóg zachter gevoel te creëren bij de landing, is er een Ortholite inlegzool toegevoegd. Deze zool vormt zich naar jouw voeten en houdt ze op hun plaats tijdens het lopen.

ASICS Gel Pulse 11

“De beste fit & feel voor de beste run”

De updates in de ASICS Gel Pulse 11 zijn gericht op de wijze waarop de loopschoenen aanvoelen tijdens het lopen. Het is ten slotte belangrijk dat je loopt op comfortabele loopschoenen die goed passen en goed aanvoelen.

Play Video

Learn from the masters

De ASICS Gel Pulse 11 is speciaal ontwikkeld voor het lopen van middellange afstanden. Wil je aardig wat kilometers doorlopen? Dan kan de ASICS Gel Pulse 11 een zeer mooie aanwinst voor je zijn.

Nieuwsgierig geworden? Je shopt de nieuwe ASICS Gel Pulse 11 hier in onze webshop. Voor meer informatie en vragen kun je altijd contact opnemen met onze klantenservice.

Technische specificaties
Offset
Nog onbekend
Gewicht
ca. 306 gram (US size 9)
Type loper
Neutrale loper
Type schoen
Allround loopschoenen
Nieuw

ASICS Gel Pulse 11

Dames

ASICS Gel Pulse 11
Shop dames
Nieuw

ASICS Gel Pulse 11

Heren

ASICS Gel Pulse 11
Shop heren
Zie ook

Alle
schoenen

Overzicht

ASICS logo
Shop alle ASICS schoenen