Skip to main content
Uncategorized

Win dagelijks een gesigneerd kookboek van Dafne Schippers!

door 2 August 2017May 25th, 2018No Comments

Dafne Schippers kookboek gesigneerd winactie

Dafne Schippers is dé sportvrouw van Nederland. Win tijdens de Wereldkampioenschappen Atletiek dagelijks haar gesigneerde kookboek Dafne Likes!

Dafne Schippers misschien wel de bekendste Nederlandse topsporter van het moment. De wereldkampioene op de 200 meter zal tijdens de Wereldkampioenschappen Atletiek in Londen haar titel verdedigen en ook strijden voor goud op de 100 meter. De atlete heeft samen met haar zus het kookboek Dafne Likes geschreven. Dit kookboek staat vol met gezonde recepten, gemaakt van verse ingrediënten die snel op tafel staan en nog razend lekker zijn ook. Dafne geeft aan wat je het beste kunt eten voor en na het sporten. Wij mogen tijdens de Wereldkampioenschappen Atletiek (4 tot en met 13 augustus) dagelijks een gesigneerd kookboek weggeven! Zo maak je dagelijks kans om nét iets dichter bij deze topsporter te komen!

Hoe maak je kans?
Tijdens de Wereldkampioenschappen Atletiek in Londen, die van 4 tot en met 13 augustus plaats zullen vinden, geven wij dagelijks één gesigneerd kookboek weg. Bij aankoop van een paar hardloopschoenen maak je automatisch kans op dit prachtige kookboek. Dagelijks kiezen wij één winnaar uit alle mensen die hardloopschoenen hebben gekocht. De hardloopschoenen kunnen zowel in de webshop als in één van onze winkels gekocht worden. Kortom: iedereen die een paar hardloopschoenen koopt tijdens het WK Atletiek maakt kans op het gesigneerde kookboek van deze fantastische sportvrouw!

Winnaars per dag
Hieronder zullen wij dagelijks bijhouden wie het gesigneerde kookboek Dafne Likes heeft gewonnen.
Vrijdag 4 augustus: Annet Riemsdijk
Zaterdag 5 augustus: Jan van Baars
Zondag 6 augustus: Eva Kenny
Maandag 7 augustus: Luc Mulekom
Dinsdag 8 augustus: Niels IJben
Woensdag 9 augustus: Saskia Ligt
Donderdag 10 augustus: Reinie Galama
Vrijdag 11 augustus: Hubert Noordman
Zaterdag 12 augustus: Gerard Langen
Zondag 13 augustus: Petra van den Born

 

.