Skip to main content

Qwin sportvoeding

Bij aanschaf van een paar loopschoenen ontvang je nu een gratis sachet van QWIN PeptiPlus. Wanneer en waarvoor je deze sportvoeding kunt gebruiken, leggen we je hier uit.

Naar de actie

Sportvoeding voor optimale prestaties

Als je het maximale uit jezelf en je runs wilt halen, kan sportvoeding van toegevoegde waarde zijn. Qwin is er voor zowel beginnende als ervaren sporters. Bij aankoop van een paar loopschoenen krijg je nu de kans om de sportvoeding van Qwin gratis te proberen!

Shop loopschoenen

Het nut van sportvoeding

Je gebruikt sportvoeding altijd als aanvulling op je basisvoeding. Met je basisvoeding zorg je dat je essentiële voedingsstoffen binnenkrijgt, maar als je een lang stuk gaat lopen heb je vaak extra energie nodig om het vol te houden. Sportvoeding neem je om te voorkomen dat je energievoorraad op raakt en om te zorgen dat je genoeg brandstof in je lichaam hebt om je run af te kunnen maken.

Gels, drankjes en repen

Sportgel is onder veel lopers een bekende soort sportvoeding. Een gelletje gebruik je om tijdens het lopen je koolhydraten aan te vullen en energie te tanken. Het is als het ware instant benzine voor je spieren. Je neemt gels makkelijk mee en kunt ze het beste innemen met een beetje water.

Sportdrank kun je op verschillende momenten gebruiken: voor je run zodat je genoeg energie hebt, tijdens je run om je energieniveau op peil te houden of na je run om je herstel te bevorderen.

Ook met repen kun je alle kanten op. Deze zijn iets lastiger om tijdens het lopen te eten, maar kun je in principe voor, tijdens of na je run gebruiken voor het aanvullen van je koolhydraatvoorraad.

Shop sportvoeding

Gratis QWIN PeptiPlus bij nieuwe loopschoenen

Profiteer van een tijdelijke actie: bestel loopschoenen via all4running.be en ontvang een gratis sachet van QWIN PeptiPlus om uit te proberen. Het gratis proefproduct wordt automatisch geleverd bij je bestelling met loopschoenen. Je hoeft hiervoor niks extra’s te doen. De actie geldt zolang de voorraad strekt.
QWIN PeptiPlus is een effectieve sportdrank die helpt om te presteren en te te herstellen. De drank is een mix van bewerkte eiwitten, koolhydraten en natuurlijke glutamine. Het lichaam neemt de de drank snel en gemakkelijk op.

Bij aankoop van loopschoenen ontvang je gratis een QWIN PeptiPlus-sachet!

Shop loopschoenen
Qwin PeptiPlus