Skip to main content

are you ready for part 2?

Nike Raw
Kinetic Pack

Nike Air Zoom Tempo Next%

De Nike Next%-familie introduceert een nieuw lid; de Nike Air Zoom Tempo Next%. Met deze nieuwe trainingsschoen heeft Nike geluisterd naar de snelste atleten van dit moment. De bekende Vaporfly of Alphafly zijn perfecte schoenen voor jouw race day, maar wat draag je tijdens je snelle trainingen? Het antwoord hierop is de Tempo Next%. De Tempo is gebouwd als een wedstrijdschoen maar is bedoeld voor je dagelijkse run.

Nike Air ZoomX Vaporlfy Next%

De Nike ZoomX Vaporfly Next% maakte haar introductie tijdens de Londen Marathon, die werd gelopen op 28 april 2019. Onder andere Eliud Kipchoge en Mo Farah vlogen over de finish op deze razendsnelle schoenen. Net als de Vaporfly 4% bevat de ZoomX Vaporfly Next% een Carbon Fiber plaat over de gehele lengte van de schoen om je vooruit te stuwen en maximaal energie terug te geven.

Nike Air Zoom Alphafly Next%

Toen Eliud Kipchoge in 2019 de marathon liep in 1:59:40, droeg hij een prototype van de Nike Air Zoom Alphafly Next%. Deze uitzonderlijke prestatie in Wenen was het resultaat van jarenlange voorbereiding én het hoogtepunt in de samenwerking tussen Eliud en Nike. Eliuds heldendaad heeft andere lopers van wereldniveau geïnspireerd om hun grenzen op te zoeken en hun eigen records te breken. Nu is het jouw beurt.

The peg, Infinity & Zoom Fly

Het eerste deel van de Raw Kinetic Pack van Nike is nog niet zo lang geleden uitgekomen. Alle gerenommeerde Nike modellen zijn beschikbaar in het wit met kleurige details. Bijna als een onbeschreven vel papier waarop jij je PR’s kunt schrijven. Shop de Air Zoom Pegasus 37, de Zoom Fly 3, de React Infinity Run Flyknit, de ZoomX Dragonfly, de Zoom Rival XC 2019 en de Zoom Victory 5 XC.