Skip to main content

Faster together!

Nike Bright

Mango Pack

Shop nu!

Nadat kortgeleden de Raw Kinetic Pack verscheen, is het nu de beurt aan een nieuwe kleurstelling. Nike’s meest besproken loopschoenen zijn te verkrijgen in de unieke Bright Mango Pack.

Meet the team

Ben jij klaar voor het lopen van een nieuw PR? Het Bright Mango Pack van Nike bevat loopschoenen die jou kunnen helpen om FAST te lopen. Zo won Geoffrey Kamworor de Halve Marathon in Copenhagen op de Nike ZoomX Vaporfly NEXT% en brak Eliud Kipchoge de magische grens van 2 uur op de marathonafstand op een prototype van de Nike Air Zoom Alphafly NEXT%. Lees hieronder wat de FAST-modellen uit de Bright Mango Pack voor jou en je nieuwe PR kunnen betekenen.

Nike Bright Mango

Nike Air Zoom Alphafly NEXT%

De spraakmakende Alphafly laat je je eigen grenzen verleggen. Deze innovatieve wedstrijdschoen is met name geschikt voor midden- of voorvoetlanders en voor het lopen van snelle tempo’s op lange afstanden. Samen met het ZoomX foam en de Zoom Air pods zorgt een koolstofvezelplaat over de gehele lengte voor een krachtige sensatie bij elke stap.

Shop Alphafly
Nike Bright Mango

Nike Air Zoom Tempo NEXT%

Nike heeft deze schoen speciaal ontwikkeld omdat lopers aangaven dat zij graag een trainingsschoen willen die vergelijkbaar is met de Vaporfly en de Alphafly. De Nike Air Zoom Tempo NEXT% vervult precies die rol; waar je je wedstrijden loopt op de Vaporfly of Alphafly, kun je de Tempo NEXT% gebruiken tijdens je snelle trainingen.

Shop Tempo NEXT%
Nike Bright Mango

Nike ZoomX Vaporfly NEXT%

De Nike Vaporfly is de schoen waar de Carbon rage mee begon. Ondanks dat de Vaporfly NEXT% niet kan tippen aan de snelheid van de Alphafly, is het zonder meer één van de snelste wedstrijdschoenen ter wereld. De Vaporfly Next% is de opvolger van de Nike Vaporfly 4% Flyknit en is ontwikkeld voor het breken van snelheidsrecords op de marathonafstand.

Shop Vaporfly
Nike Bright Mango

Nike Zoom Fly 3

De Zoom Fly 3 is een soort broertje van de Vaporfly NEXT%. Hij beschikt over Nike’s populaire React-materiaal dat bekend staat om de hoge energieteruggave. Tussen het foam is een zool van koolstofvezel ingeklemd die werkt als een soort springveer. Door de rubberen delen op de slijtzool is de Zoom Fly een stuk duurzamer dan de andere modellen uit de Mango Pack.

Shop Zoom Fly 3