Skip to main content

De leukste cadeaus

voor Moederdag

Het is bijna Moederdag

Moederdag, de dag van het jaar om haar in het zonnetje te zetten. Voor alle sportieve mama’s hebben wij bij All4running diverse loopcadeaus in het assortiment. Geef haar bijvoorbeeld een handig accessoire of een nieuwe loopoutfit. Op deze pagina vind je inspiratie voor het perfecte moederdagcadeau.

Geef een loopjasje cadeau

In de maand mei kan het nog wel eens regenen en waaien. Een loopjasje is het perfect item om je te beschermen tegen deze weersomstandigheden. Het zit comfortabel en het ziet er ook nog eens stijlvol uit. Bij All4running vind je loopjasjes uit diverse prijsklassen. Op de foto draagt het model het Sakura Jacket van ASICS. Geef je liever een ander kledingstuk cadeau? Bekijk dan onze gehele collectie loopkleding.

Loopjasjes bekijkenAlle kleding bekijken

Belangrijke spullen neem je mee in een belt

Om veilig op pad te gaan, wil je je belangrijke spullen meenemen. Denk bijvoorbeeld aan je sleutels, je telefoon en misschien een beetje geld voor als er een lange run op de planning staat. Daar is een oplossing voor gevonden! Namelijk een heuptasje. Een lichtgewicht belt zonder gespen of knopen die je gemakkelijk als een broek zijnde aan kunt trekken. Hier kun je veilig jouw essentials in opbergen tijdens het lopen zonder dat je er last van hebt. Diverse merken hebben een heuptasje gemaakt. De bekendste zijn van Compressport en FlipBelt, maar ook merken als Nike, adidas en ASICS hebben een exemplaar.

Heuptassen bekijken

It’s all about accessories

Is een FlipBelt niet helemaal wat je zoekt? Dan zijn er nog heel veel andere loopaccessoires die je aan je moeder cadeau kunt doen. Denk aan een stoere zonnebril van Goodr of een leuke pet van Nike. Heb je een bepaald budget in gedachten? Dan kun je na het klikken op de onderstaande button gemakkelijk filteren op de prijs.

Bekijk alle accessoires

Sokken, sokken en nog meer sokken

Een functionele en comfortabele loopoutfit kan jouw run maken of breken. Een belangrijk onderdeel wordt toch nog vaak vergeten; namelijk een paar loopsokken. Loopsokken zorgen ervoor dat je het maximale uit je schoenen haalt zonder schuurplekken of blaren te krijgen. Hoge sokken, enkelsokken, stijlvol zwart of een funky kleurtje. Er is voor iedere moeder een mooi paar te vinden.

Shop loopsokken

Een prachtig sporthorloge

Wil je dit jaar voor Moederdag flink uitpakken? Dan is een sporthorloge een heel bijzonder cadeau. Een sporthorloge is een effectief hulpmiddel om het uiterste uit je loopprestaties te halen. Bij All4running vind je merken als Garmin, Polar en Suunto met ieder een breed aanbod aan horloges. Iedere loper is uniek en heeft andere wensen. Daarom bieden deze merken een trainingspartner die is afgestemd op jouw niveau, behoeften en interesses. Van GPS-loophorloges tot multisport-horloges met geavanceerde prestatiegegevens en meer. Het model op de foto draagt de nieuwe Polar Vantage M2.

Bekijk het aanbod

Nog geen cadeau kunnen kiezen?

Met de All4running medailles geef je een cadeaubon, zodat je moeder zelf iets leuks kan uitzoeken. De medailles zijn zowel online als in onze winkels te gebruiken.

Shop medailles