Skip to main content

Be as fast
as your hero

Het grootste sportfestijn van de wereld gaat van start. Een moment waar atleten van over de hele wereld proberen hun beste prestaties neer te zetten. Eén van de vele vragen die rondom deze gebeurtenis rond gaat is: wat dragen de atleten?

That world record shoe

Loopschoenen zijn de afgelopen maanden vaker in het nieuws geweest dan ooit. Spraakmakende modellen als de Nike ZoomX Vaporfly NEXT% maakte zijn debuut in tv talkshows en atleten op modellen als de adidas Adizero Adios Pro braken record na record. Bij All4running vind je topmodellen voor diverse atletiekafstanden en de marathon. Deze loopschoenen en bijbehorende kleding zijn allemaal in een speciaal jasje gestoken.

adidas 4dfwd
adidas spikes
adidas logo

See Sport Rise

De collectie van adidas genaamd “See Sport Rise” bestaat uit loopschoenen en kleding. De collectie wordt breder getrokken dan alleen de racemodellen van het merk. Ook de Ultraboost 21, Solarboost 3, Solar glide 4 en Supernova verschijnen in deze wit met rode kleurstelling.

Alle loopschoenenShop loopkleding

Uitgelichte modellen

adidas avanti

Adizero Avanti Tokyo

adidas-atleten die op de baan zullen strijden voor een medaille dragen wellicht de gloednieuwe Adizero Avanti. Het design is uitgerust met Lightstrike Pro, dat bestaat uit drie lagen veerkrachtig schuim om je te helpen langdurig energiek te blijven. De Energy Rods-technologie is ook in dit model toegepast. Welliswaar aangepast voor de track en vervaardigd in glass-fiber wat naast stijfheid zorgt voor voldoende flexibiliteit.

adidas adizero adios pro

Adizero Adios Pro 2

De Adios Pro is ontworpen voor het lopen van een snelle tijd op de marathonafstand. De tweede editie is nóg lichter dan zijn voorganger. Tussen twee lagen LightstrikePRO-materiaal ligt onder de hak een Carbon-plaat en onder de voorvoet EnergyRods die met Carbon verrijkt zijn. De EnergyRods volgen de anatomie van de voorvoet en geven veel energie terug. Hierdoor ervaar je een zeer energieke en reactieve afzet.

adidas 4dfwd

4DFWD

Ondanks dat adidas-atleten dit model niet zullen dragen tijdens hun wedstrijd, zal de 4DFWD wel te zien zijn. Dit is namelijk de podiumschoen die atleten zullen dragen als ze een prijs in ontvangst nemen. De gedachte achter de adidas 4DFWD is om je voorwaarts te drijven. Als jij hem inzet om te gaan lopen zal de verticale druk worden omgezet naar horizontale kracht. Simpel gezegd; je ervaart continu een voorwaartse beweging.

nike logo

Rawdacious

Nike trakteert ons op een uitgebreide collectie. Van allround loopschoenen tot wedstrijdschoenen en spikes met bijpassende kleding. In deze collectie vind je het volledige Fast Pack dat bestaat uit de Alphafly NEXT%, Vaporfly NEXT% 2, Tempo NEXT% en Pegasus 38. Daarnaast zullen de langverwachte spikes binnenkort in onze shop verschijnen.

Shop Rawdacious PackLees meer

Ontdek de Rawdacious spikes

Victory

Zoom Victory 5

800m tot 5km

Het ZoomX foam in de hiel gecombineerd met de Air unit en de carbonplaat zorgt voor maximale energie teruggave.

Dragonfly

ZoomX Dragonfly

1500m tot 10km

De Dragonfly bevat een Pebax-plaat over de hele lengte. Deze plaat is gemaakt op basis van gegevens van honderden lopers. De spike zorgt voor een soepele overgang van teen tot hak.

Maxfly

Air Zoom Maxfly

100m tot 400m

De spikes blinken uit in het geven van grip en tractie. In de voorvoet vind je een Air-unit. Deze bekende technologie van Nike geeft jou het verend gevoel.

Longjump

Long Jump Elite

Verspringen

Het bredere ontwerp bij de voorvoet geeft iets extra stabiliteit. Om bij te dragen aan die stabiliteit bij je sprint en afzet is een carbon plaat over de gehele lengte toegevoegd.

Saucony Endorphin Pro
New Balance RC Elite

Meer kilometers, meer schoenen

De marathonwereld heeft een revolutionaire ontwikkeling doorgemaakt. Loopschoenen met een carbonplaat zijn tegenwoordig erg populair. Carbonplaten zijn ontzettend licht en sterk. Door de golvende vorm geeft de plaat extra stimulans bij de afzet. Het is niet alleen de carbonplaat die zorgt voor een responsieve afzet. De loopmerken weten dat het foam om de carbonplaat heen minstens zo belangrijk is.

Ontdek de marathonschoenen met carbon

logo new balance
RC Elite

New Balance FuelCell RC Elite 2

De Elite v2 heeft meer foam in de FuelCell-tussenzool, waardoor de voorvoethoogte en hielhoogte wat zijn toegenomen. De dikkere FuelCell-tussenzool in de RC Elite v2 geeft de mogelijkheid een hoger verschil aan de Carbon plaat mee te geven. Dit geeft een agressiever en sneller gevoel.

asics logo
Metaspeed sky

ASICS Metaspeed Sky

De Carbon plaat en de responsieve Flytefoam Blast Turbo-tussenzool werken samen om meer energie op te slaan en terug te geven tijdens het lopen. Het nieuwe Flytefoam Blast Turbo-dempingsmateriaal is het lichtste foam wat ASICS gebruikt. Bij iedere pas die je zet, wordt de impact opgevangen in het foam. Bij de afzet geeft het materiaal die energie terug voor een bouncy en energiek loopgevoel.

brooks logo
Hyperion Elite Brooks

Brooks Hyperion Elite 2

De Brooks Hyperion Elite 2 bevat een 2 mm dikke tussenzool dat bestaat uit het DNA Flash Foam. Dit foam is verrijkt met stikstof-atomen. Dit geeft niet alleen meer reactiviteit, maar zorgt er ook voor dat de zool veel langer mee gaat. De carbonplaat geeft veel energie terug en stuwt het je als het ware naar voren.

Logo saucony
Endorphin Pro 2

Saucony Endorphin Pro 2

Een carbon-plaat is niets zonder het juiste foam eromheen. Hiervoor heeft Saucony het PWRRUN-PB schuim ontwikkeld. Het schuim geeft meer demping zodat de schoenen comfortabel lopen. Ook is het PWRRUN-PB 40% lichter dan normaal EVA-materiaal wat in veel allround-loopschoenen wordt gebruikt.