Skip to main content

New: Nike rawdacious

Met een van de grooste sportwedstrijden in het vooruitzicht, trakteert Nike ons alvast op een gloednieuwe collectie loopschoenen en kleding. Topmodellen als de Vaporfly, Pegasus en de Zoom Victory zijn nu verkrijgbaar in het Rawdacious Pack.

Shop nu
Alphafly Nike

Nike Air Zoom
Alphafly Next%

Geschikt voor midden- of voorvoetlanders en voor het lopen van snelle tempo’s op lange afstanden. Samen met het ZoomX foam en de Zoom Air pods zorgt een koolstofvezelplaat over de gehele lengte voor een krachtige sensatie bij elke stap.

Shop damesHoud mij op de hoogte!
Nike Vaporfly

Nike Air ZoomX
Vaporfly Next%

Ondanks dat de Vaporfly NEXT% niet kan tippen aan de snelheid van de Alphafly, is het zonder meer één van de snelste wedstrijdschoenen ter wereld. De Vaporfly Next% is de opvolger van de Nike Vaporfly 4% Flyknit en is ontwikkeld voor het breken van snelheidsrecords op de marathonafstand.

Shop damesShop heren
Nike Tempo Next

Nike Air Zoom
Tempo NEXT%

Speciaal ontwikkeld omdat lopers aangaven graag een trainingsschoen te willen die vergelijkbaar is met de Vaporfly en de Alphafly. De Tempo NEXT% vervult precies die rol; waar je je wedstrijden loopt op de Vaporfly of Alphafly, kun je de Tempo NEXT% gebruiken tijdens je snelle trainingen.

Shop damesShop heren
Nike ZoomX Invincible Run Flyknit

Nike ZoomX Invincible
Run Flyknit

Ideaal om te dragen tijdens het lopen van lange afstanden. De tussenzool van ZoomX-foam is zeer responsief en licht van gewicht. Dit materiaal wordt onder andere ook in de bekende Nike Vaporfly gebruikt. Het geeft veel energie terug en veert bij iedere pas terug naar haar oorspronkelijke vorm.

Shop damesShop heren
Nike Air Zoom Rival Fly 3

Nike Air Zoom
Rival Fly 3

Speciaal ontworpen voor zowel trainingen als wedstrijden. Er is een zachtere versie van de Chushlon Foam gebruikt voor een betere demping dan de voorganger. Samen met de Air Zoom unit onder de voorvoet zorgt dit voor een responsieve, veerkrachtige ervaring.

Shop damesShop heren
Pegasus 38

Nike Air Zoom
Pegasus 38

De Pegasus is het oudste model loopschoenen van Nike. De schoenen zijn ideaal voor je dagelijkse run, maar zijn ook prima te gebruiken tijdens het lopen van een duurloop. Dankzij de veelzijdigheid loop je comfortabel op een langzamer of gemiddeld tempo, maar kun je het tempo ook zorgeloos opvoeren.

Shop damesShop heren

Determination in motion.

Het Rawdacious Pack bestaat niet alleen uit snelle en comfortabele schoenen voor op de weg. In dit pack vind je ook de veelbelovende en gewilde spikes.

Victory

Nike Zoom Victory

Ontworpen voor snelle tempo’s en afstanden van 800m tot 5km. Het ZoomX foam in de hiel gecombineerd met de Air unit zorgt voor maximale energie teruggave. De slijtzool is ontworpen op basis van gegevens van honderden lopers. Hierdoor is een patroon ontstaan dat optimale grip en tractie geeft.

Shop nu
Dragonfly

Nike ZoomX Dragonfly

Speciaal ontworpen voor afstanden van 1500 meter tot 10 kilometer. De Dragonfly bevat een Pebax-plaat over de hele lengte. Deze plaat is gemaakt op basis van gegevens van honderden lopers. De spike zorgt voor een soepele overgang van teen tot hak.

Houd mij op de hoogte!
Maxfly

Nike Air Zoom Maxfly

Alles in deze spikes draait om snelheid. Dit maakt de Maxfly zeer geschikt voor het lopen van snelle sprints van 100 tot 400 meter, maar ook voor hordelopen. De spikes blinken uit in het geven van grip en tractie. In de voorvoet vind je een Air-unit. Deze bekende technologie van Nike geeft jou het verend gevoel.

Houd mij op de hoogte!
Longjump

Nike Air Zoom
Long Jump Elite

Speciaal ontworpen voor het onderdeel verspringen binnen de atletiek. De Long Jump Elite geeft je de mogelijkheid je maximale snelheid te behalen voor de afzet voor je sprong. Het bredere ontwerp bij de voorvoet geeft iets extra stabiliteit. Om bij te dragen aan die stabiliteit bij je sprint en afzet is een carbon plaat over de gehele lengte toegevoegd.

Houd mij op de hoogte!
Kleding Rawdacious

Maak je look
compleet

De Rawdacious-collectie beschikt ook over loopkleding. De diverse items gemaakt van lichtgewicht materialen zorgen ervoor dat jij optimaal kunt presteren tijdens je snelle runs of races. De kleding is veelal gemaakt met de Nike AeroSwift-technologie. Dit zorgt voor een nauwsluitende pasvorm zodat het je veel bewegingsvrijheid geeft.

Shop damesShop heren

Emotion in motion.

Shop Rawdacious Pack