Skip to main content

Your run,
your style

Het item wat je nodig hebt voor lopen zijn toch wel de loopschoenen. Hierbij is het advies van een expert niet onbelangrijk. Zowel online als in de winkel staan wij klaar om jou te helpen bij het uitzoeken van de perfecte loopschoen.

Vind jouw perfecte loopschoenen

Rood, blauw, groen, geel of gewoon zwart? Wat is jouw favoriete kleur als het om loopschoenen gaat? Een ding is zeker: wanneer je bij All4running loopschoenen koopt, heb je keus uit 2 of meer kleuren. Het maakt niet uit of je nu in de winkel koopt of online, het assortiment blijft gelijk.

Shoe advisor

In de winkel ligt een atletiekbaan van 20 meter met daarin onze Shoe Advisor-scantechnologie. Hiermee registreren we, met behulp van meer dan 16.000 sensoren, de unieke voetafwikkeling tijdens het lopen. Op basis van deze informatie kunnen onze specialisten een zeer betrouwbaar en onderbouwd schoenadvies geven. Maak een afspraak voor een gratis loopanalyse!

Maak een afspraak

Online Shoe advisor

All4running heeft een Online Shoe Advisor ontwikkeld zodat jij vanuit huis huis jouw perfecte hardloopschoenen kan vinden. Helaas is de Online Shoe Advisor niet zo betrouwbaar als de Shoe Advisor in de winkel. Wel is het een goede indicatie van welke hardloopschoen je nodig hebt. Beantwoord een paar vragen, vergelijk de verschillende opties en kleuren en laat de schoenen bij jou thuisbezorgen.

Start de Online Shoe Advisor

Online verbonden met offline

Online biedt All4running het grootste assortiment aan looppproducten. Dat past niet in de fysieke winkels. In de fysieke winkels zijn de producten aanwezig waarmee een zo groot mogelijk groep lopers op weg kan worden geholpen. Wil je juist een specifiek product dat je online hebt gezien in de winkel testen? Dat is zeker mogelijk, maar neem dan van tevoren even contact op met onze klantenservice. Dan kan, indien nodig, jouw beoogde product alvast van het centrale magazijn naar de betreffende winkel worden gestuurd.

Naar klantenservice

Bezoek onze webshop

Bekijk alle loopschoenen in ons assortiment, kies jouw favoriete kleur en laat deze gratis bij jou thuisbezorgen.

Alle loopschoenen

Bezoek onze winkels

Kom langs voor een gratis loopanalyse op de All4running Shoe Advisor en laat je uitgebreid adviseren door één van onze specialisten.

Naar de winkelpagina