Skip to main content

Brooks

Run Visible

De kracht van fluorescentie

Shop damesShop heren

Zitten er niet genoeg uren in de dag? Nu heb je ze niet meer nodig. De Run Visible-collectie van Brooks maakt gebruik van reflecterende elementen zodat je ook goed zichtbaar bent in het donker. Met de keuze uit jackets, shirts, shorts, tights en schoenen zijn er genoeg elementen om jezelf te laten zien.

Loopschoenen

Shop nu
Brooks Run Visible

Tops & Shirts

Shop nu

Loopjacks

Shop nu

Shorts & Tights

Shop nu

Run day or night

Of het nu bij zonsopgang of zonsondergang is, nat of droog, koud of warm, je wordt sneller herkend als loper in de nieuwe Run Visible-collectie.

Dus wat maakt Run Visible… nou ja, zichtbaar?

Graancirkels zijn moeilijk uit te leggen. De briljante technologie achter de Run Visible Collection is dat niet. Brooks werkte namelijk samen met 3M om gebruik te maken van hun 3M Scotchlite Carbon Black Stretch Retroreflective-technologie vanwege de hoge mate van reflectie en kleurduurzaamheid. Gebruikt in kritieke bewegingszones, helpt het anderen te waarschuwen voor jouw aanwezigheid.

Daarnaast werkte Brooks samen met kleurexperts om een unieke fluorescerende kleur te creëren. Een tint die is getest voor de beste prestaties in scenario’s met weinig tot geen licht. De contrastrijke kleuren zijn zo ontworpen om zelfs de niet-reflecterende delen van de uitrusting zichtbaar te maken.

Brooks Run Visible
Brooks Run Visible
Brooks Run Visible

Run Visible-collectie

Get your run in – even when the lights are out.

Shop damesShop heren