Skip to main content

Brooks

Adrenaline GTS 21

De Brooks Adrenaline GTS is alweer toe aan de 21ste editie. Dit allround antipronatiemodel staat altijd voor je klaar en biedt ondersteuning wanneer je die nodig hebt.
Shop nu

Suitable for every runner

Betrouwbare loopschoenen die je een zacht en luxe gevoel geven, dat zijn de Brooks Adrenaline GTS 21. Beschikbaar in drie verschillende breedtematen voor zowel dames als heren en daardoor voor elke loper een model dat past.

Brooks Adrenaline GTS 21
Brooks Adrenaline GTS 21

Run easy

Ten opzichte van de Brooks Adrenaline GTS 20 is het bovenwerk van editie 21 verbeterd. Je voeten krijgen in het nieuwe model meer ruimte en bewegingsvrijheid, doordat het bovenwerk rekbaarder geworden is. Dat maakt het lopen nog makkelijker. Daarnaast blijven je voeten frisser door de beter ademende stof. In onze blog lees je meer over de verschillen tussen de Brooks Adrenaline GTS 20 en GTS 21.

Lees onze blog
Brooks Adrenaline GTS 21

Soft feel

Het zachte gevoel dat je ervaart als je op de Brooks Adrenaline GTS 21 loopt, komt van het DNA-LOFT-dempingsmateriaal. Dit bevindt zich over de gehele lengte in de tussenzool van de schoenen. Daarnaast bevat de tussenzool in de hak en voorvoet schokdempende stukken, die je de energie van je afzet weer teruggeven. De GuideRails zorgen ervoor dat je voeten stabiel in de schoenen blijven.

Brooks Adrenaline GTS 21

Dames

Shop nu
Brooks Adrenaline GTS 21

Heren

Shop nu