Skip to main content

ASICS Gel Nimbus 23

Een iconische schoen waar veel lopers al jaren op vertrouwen: dat is de Gel Nimbus van ASICS. Dit neutrale model loopschoenen is alweer toe aan de drieëntwintigste editie. Ready for a run full of comfort?
Shop nu

Schokabsorptie & demping

Ook deze nieuwste versie van de ASICS Gel Nimbus bevat een laag FlyteFoam materiaal. Dit is het bekende dempingsmateriaal dat veel ASICS modellen in de tussenzool hebben. Deze technologie zorgt ervoor dat je als loper bij elke stap optimale demping ervaart.

Bij de ASICS Gel Nimbus 23 is de zool zo verbeterd dat de schok van elke stap nog beter wordt opgevangen. Zo kom je makkelijker vooruit en gaat het afwikkelen soepeler. Daarnaast zijn de onderdelen onder de tenen van de schoenen specifiek ontwikkeld voor de heren- en damesversie van de schoen. Deze aanpassing op basis van geslacht maakt de schoenen nog effectiever.

Stabiliteit & comfort

Het bovenwerk van de drieëntwintigste Nimbus-versie is verbeterd. Aangezien de Nimbus veel voor lange afstanden gebruikt wordt, is het van belang dat de schoen prettig om de voet zit. Het bovenwerk van deze nieuwe editie is zachter en omsluit de voet beter, waardoor het flexibel en vooral comfortabel aanvoelt.

Bij het lopen van lange afstanden is het ook belangrijk dat je schoenen stabiliteit geven, zodat je geen last krijgt van blessures. De technologie die in ASICS schoenen zorgt voor een stabiel gevoel wordt ook wel TRUSSTIC genoemd. TRUSSTIC is in de ASICS Gel Nimbus 23 genderspecifiek. Dat wil zeggen dat de schoenen voor dames en heren precies de juiste hoeveelheid ondersteuning bevatten. Zo blijf je soepel lopen, ongeacht de lengte van je run.

Lees meer

De juiste schoenen voor elke loper

Weet je nog niet helemaal zeker of de ASICS Gel Nimbus 23 de juiste match voor jou is? Of ben je toe aan nieuwe schoenen maar twijfel je nog over het juiste model?

ASICS en All4running helpen je verder. Met behulp van de ASICS Shoe Finder Guide bepaal je aan de hand van een paar vragen welke schoenen voor jou geschikt zijn.

Naar de ASICS Shoe Finder Guide

Voor optimale schokabsorptie en stabiliteit kun je vertrouwen op de ASICS Gel Nimbus 23