Skip to main content

De ASICS Gel Nimbus is al jarenlang een betrouwbare trainingspartner voor velen. Deze nieuwste versie biedt nog steeds optimaal comfort en lange schokabsorptie. De stabiliteit van de Gel Nimbus 23 is verbeterd en zorgt voor een evenwichtige looppas. Hierop volgt een soepele overgang, gecombineerd met een zacht gevoel bij elke stap. Precies wat je wil! In deze blog lichten we alle belangrijke kenmerken van deze alleskunner uit.

Shop de Nimbus 23

De ASICS Gel Nimbus 23 biedt jou als loper nog steeds een uitstekende schokabsorptie en zachtheid. Dit nieuwste model levert meer compressie in de hiel dankzij de zachtere GEL-technologie voor demping en de voorgevormde ontwerplijnen.

De ASICS Gel Nimbus 23 in detail

Ontdek de unieke eigenschappen van deze loopschoen

nimbus 23
SPECIAAL ONTWIKKELD BOVENWERK VAN MESH VOOR BETERE VENTILATIE
FLYTEFOAM-TECHNOLOGIE VOOR DEMPING
RUBBEREN ASICS LITE-BUITENZOOL VOOR BETERE DUURZAAMHEID
ORTHOLIT X-55-SOCKLINER VOOR MEER INSTAPCOMFORT

Comfort en demping

De ASICS Gel Nimbus 23 is een jarenlange favoriet van velen en dat is niet zo gek. De schoen biedt megaveel comfort en een zacht gevoel tijdens al je runs. De schoen heeft een uitstekende schokabsorptie en hiernaast levert dit nieuwste type meer compressie in de hiel dankzij de zachtere GEL-technologie voor demping. Op deze manier voelt elke stap alsof je op kussentjes loopt!

Het bovenwerk is nog comfortabeler dan eerst en heeft een zachter mesh-ontwerp voor lange afstanden. Ook zorgt het vernieuwde bovenwerk voor extra ventilatie. De speciaal vormgegeven vetergaatjes en het rekbare tussenvoetpaneel zorgen ervoor dat je voet goed omsloten wordt, om zo betere flexibiliteit te creëren.

asics gel nimbus 23
asics gel nimbus 23

Ondersteuning en stabiliteit

ASICS is een van de weinige merken die een genderspecifiek TRUSSTIC-systeem gebruikt. Op deze manier maken mannen en vrouwen beide gebruik van een andere hoeveelheid ondersteuning in de juiste richting. Dit zorgt voor een soepele overgang bij iedere stap.

Tegelijkertijd zorgt de ORTHOLITE X-55-sockliner voor een comfortabele looppas met veel responsiviteit. De zachtheid van de schoen is ongeëvenaard, terwijl het geen afbreuk doet aan de integriteit van de tred. De 23e versie van de Gel Nimbus is een perfecte schoen als je op zoek bent naar ondersteuning, comfort en stabiliteit tijdens lange runs.

Verbeteringen t.o.v. de ASICS Gel Nimbus 22

ORTHOLITE X-55-SOCKLINER VOOR MEER INSTAPCOMFORT

3D SPACE CONSTRUCTION VERBETERT DE COMPRESSIE BIJ DE TEENAFZET

SPECIALE VETERGAATJES HELPEN BIJ DE NATUURLIJKE BEWEGING VAN JE VOET

EEN REKBAAR TUSSENVOETPANEEL OMSLUIT DE VOET EN CREËRT BETERE FLEXIBILITEIT

ASICS Gel Nimbus 23

Maximale demping, ongeëvenaard comfort en krachtige ondersteuning: dat is de nieuwste ASICS Gel Nimbus 23!

Shop hier de ASICS Gel Nimbus 23

De ASICS Gel Nimbus is en blijft een icoon op de lange afstanden, ook deze 23ste versie. Wanneer je op zoek bent naar een zacht gevoel, uitstekende schokabsorptie en een perfecte mate van ondersteuning, dan zit je met deze alleskunner helemaal goed.

Nieuwsgierig geworden? Je shopt de nieuwe ASICS Gel Nimbus 23 hier in onze webshop. Bij eventuele vragen kun je contact opnemen met onze klantenservice.

Technische specificaties
Offset
10 mm
Gewicht
ca. 309 gram
Type loper
Neutrale hardloper
Type schoen
Allround hardloopschoenen
Nieuw

ASICS
Gel Nimbus
23

Dames

Nimbus 23
Shop dames
Nieuw

ASICS
Gel Nimbus
23

Heren

Nimbus 23
Shop heren
Zie ook

Alle
ASICS
schoenen

Overzicht

ASICS logo
Shop alle ASICS hardloopschoenen